cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24U

(Topic created on: 10-01-2024 08:29 AM)
228 Views
can19O7
Active Level 3
Options
Galaxy S
S24U hakkında burda birisi uzunca yazı yazmış yorum yapacaktım kapatmış amacım markaları savunmak değil ama yazdığı 10 sorunun 9 u bende yok. Muhtemelen cihazın üretimde bir sorun var. Sesi az demiş aksine kaliteli ve yüksek arama bitince sesi dışarıya veriyor demiş hiç yaşamadım özellikle denedim olmadı. Çekilen fotolar wp galerisne geç düşüyor demiş kontrol ettim anlıkk düşüyor. Pil ömrü berbat demiş bu biraz cihazı nasıl kullandığıyla ilgili uygulama sayısı arttıkça pil tüketimide artar benim sorunsuz bi şekilde 80 şarjla bir gün geçirebiliyorum güncellemeler hep Al için geliyor demiş iyiyde zaten bu seri bir akıllı telefon serisi değil bu bir yapay zeka serisnin ilk modeli yapay zekaya odaklı olmaları gayet doğal sorunları yok mu tabiki var ama anlattığı şeylerin çoğunluğu yok bu paylaşımımı görürse cihazını servise göndermesini öneririm çünkü o kadar sorun normal değil

8 Comments
onlyblack
Active Level 3
Galaxy S
Dostum aynen katılıyorum sana bende S24 ultra kullanıyorum sadece kablosuz şarjda sorun yaşadım o da güncelleme sonrası çözüldü telefon efsane call of duty mobilde ultra grafikte oyun akıyor resmen 🙏
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Bazı insanlar elinde f azla fırsatı olunca camur atmayı seviyor malese f altaki yorum bakın
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Sana soyle digim bot hesaplar da var o kulanıcı degildir veya kulanmayı bilmeyen birisidir bi ara soyle biri bana salla salaya anlatı cek at dedim 1 2 gun icinde geri donus yapamadı bazı insanlar cihaz kulanması bilmeyen eline aple alsın 16 max onada laf eder o kisi sorunlu ha bana salayan yaztıgı yazı bu yuh dersin 1727764027299.jpg
can19O7
Active Level 3
Galaxy S
Bot mu değil mi bilmiyorum İostan geçmiş ki ios un yeni diye tanıttığı özellikleri biz 3 4 senedir kullanıyoruz :) birde her cihazda sorunlar var. Benim demek istediğim cidden söylediği gibiyse zaten çok tercih edikmez ya üretim hatası ya da bilemrdim artık ki s24U meydan okuma modeli, yapay zeka cihazın her yerinde ve bu daha başlangıcı ilerleyen dönemlerde boyut atlayacaktır.
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Oyle aple ios 18 geri cekti hatalardan dolayı onu gormezten geliniyor ve sacmalık 12 pro 24 ultra yener diyor
can19O7
Active Level 3
Galaxy S
Bu seri yapay zeka üzerine aslında temelide diyebiliriz bundan sonra üzerine inşa edilecek. Apple bana göre artık bir şeyleri değiştirmesi gerekiyor sadece tasarımda bile sıkıldım hep aynı tasarımı görmekten :)
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Tasarım 12 den beyri aynı ve 65 75 binler verip 60 hz koymak resmen dalga geciliyor
0 Likes
Axlkx1
Active Level 6
Galaxy S
Konu açmış olmanız iyi oldu: S24 ultranın özellikle GÜNEŞ IŞIĞInın olduğu ortamda Fotoğraf ve Video çekimlerinden memnjn değilim. Fotoğrqflar ya herçekçi olmuyor ,ya net olmuyor, ya renk tonu tutmuyor ya da güneş ışığı olan yerleri aşırı parlatıyor diüer yerleri karanlıkta bırakıyor. Başka bir amiral gemisi denemedim ama Bir kamera dan beklentim ,sadece ve sadece gözümün gördüğünü çekmesi ,gözüm nasıl görüyorsa ona en yakın görüntüyü en parlak ekran parlaklığı değeri ile vermesi yeterli. Ses konusuna gelince bu seviyede bir cihazın ses yüksekliği ve temiz ses verme yeteneği iyi değil. Özellikle slow bir çey açınca(Mesela TUGKAN:BU KALP SENİ UNUTUR MU) ses çok kısık kalıyor
0 Likes