cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S24U gemini sesle açılmıyor

(Topic created on: 2 weeks ago)
65 Views
KIRAGI
Active Level 5
Options
Galaxy S

Telefonumda hey google dediğimde normalde gemini açılması gerekirken açılmıyor. Sağ üstte pil ikonunun yanında mikrofon kullanma ibaresi çıkıyot ama gemini açılmıyor yardımcı olur musunuz

9 Comments
Solution
Galaxy S
Açıkçası çözümünü ben bilmiyorum ama ChatGPT ye durumu aynen bu şekil anlatırsanız size yardımcı olabilir.
Benimde daha öncesinde bi iki şeyden problemim vardı gpt çözdü sağolsun
Enesçoban
Active Level 6
Galaxy S
Hey Google demek yerine istediğimiz bir ismi atayabiliyormuyuz bu gemini a
KIRAGI
Active Level 5
Galaxy S
Maalesef olmuyor hocam ben çok uğraşmıştım zamanında
Enesçoban
Active Level 6
Galaxy S
Bence olmalı bu seçenek
0 Likes
KIRAGI
Active Level 5
Galaxy S
Ayarlar üzerinden ses modelini değiştirince kendi kendine düzeldi teşekkür ederim.
sepyadam
Expert Level 1
Galaxy S
Hadi geçmiş olsun 😊
0 Likes
Solution
sepyadam
Expert Level 1
Galaxy S
Google uygulamasının güncel olduğundan emin olun: Play Store üzerinden Google uygulamasını kontrol ederek güncelleyin.

"Hey Google" algılamasının etkin olduğundan emin olun: Telefonunuzun Ayarlar > Google > Asistan ve Ses > Hey Google bölümüne giderek bu özelliğin açık olup olmadığını kontrol edin.

Mikrofon izinlerini kontrol edin: Telefonunuzun Ayarlar > Uygulamalar > Google > İzinler bölümünden mikrofon izninin verildiğinden emin olun.

Telefonunuzu yeniden başlatın: Bazen basit bir yeniden başlatma sorunları çözebilir.

Google uygulamasının önbelleğini ve verilerini temizleyin: Telefonunuzun Ayarlar > Uygulamalar > Google > Depolama ve Önbellek bölümünden "Önbelleği Temizle" ve "Verileri Temizle" seçeneklerini deneyin (Verileri temizlemek bazı ayarları sıfırlayabilir).
KIRAGI
Active Level 5
Galaxy S
Sağolun hocam ses modelini değiştirince kendi kendine düzeldi.
sepyadam
Expert Level 1
Galaxy S
Sevindim 😊 Güle güle kullanın
0 Likes