cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S24FE BENCHMARK TESTİ

(Topic created on: 10-09-2024 11:15 PM)
219 Views
Melih_S24FE
Active Level 10
Options
Galaxy S

Bence mükemmel bir cihaz olmuş, performans olarak s8gen2den iyi s8gen3ten 150 200puan geride, s24plustan 100puan geride düz s24ile kafa kafaya. S23ultradanda yüksek. Ben herhangi bir kusur göremedim. Yapay zeka bazen resimlerde saçmalıyor ama zamanla düzelir daha yeni sonuçta. Sorusu olan arkadaşlar varsa cevaplayabilirim.

image

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
YasinS10Lite
Active Level 9
Galaxy S
S10Lite ve s20fe den sonra bu sefer fe serisine yakışır bir şekilde amiral katili cihaz yapmayı başarmış bence samsung

View solution in context

7 Comments
manillss
Beginner Level 3
Galaxy S
S23 FE de şarj büyük sorundu. S24 FE'de düzelmiş mi?
Melih_S24FE
Active Level 10
Galaxy S
Şuanlık çok iyide diyemem kötüde diyemem, sonuçta yeni daha 1 2hafta geçsin anlaşılır.
0 Likes
Solution
YasinS10Lite
Active Level 9
Galaxy S
S10Lite ve s20fe den sonra bu sefer fe serisine yakışır bir şekilde amiral katili cihaz yapmayı başarmış bence samsung
Melih_S24FE
Active Level 10
Galaxy S
Kesinlikle katılıyorum, s24ultra deneyimleme fırsatım oldu teşirde, ne hız olarak ne hissiyat olarak hiçbir **bleep** yok. Ve s23fe ile neredeyse aynı fiyattan çıktı bence çok satar
YasinS10Lite
Active Level 9
Galaxy S
Evet bende test videolarını izledim. Sentetik testlerde s23 ultra ve iphone 15 pro serisini geride bırakıyordu. Şuan için tam bir katil😊
Sezgin61
Active Level 7
Galaxy S
Öncelikle hayırlı olsun kardeşim. Kamerasında expert raw destekliyor mu? Bir bakarsan sevinirim.
0 Likes
Mucahitalgin
Active Level 5
Galaxy S
Expert raw ne ise yarıyor
0 Likes