Original topic:

S24

(Topic created on: 01-26-2024 04:03 PM)
1454 Views
Bayram32
Expert Level 3
Options
Galaxy S
Selam arkadaşlar bildiğiniz üzere s21 ultrada s24e geçtim. 2 günlük deneyimim oldu azda olsa. İlk olarak batarya olarak başlamak istiyorum. S21 ultram 5000mah idi bu 4000 şahsi fikrim s21 ultradaki şarjım daha iyi gidiyordu örneğin evden %80 şarjla işe gelirdim hiç korkmazdim bitcek diye. S24te tedirgin oluyorum azda olsa . S21 ultramda takılma donma vs olmuyordu **bleep** da yok henüz oyunda deneyemedim. Kamera olarak bakarsak video kısmında s24 daha başarılı ama çok uçuk bir **bleep** yok . Normal ana kamera olarak 2side güzel s24 az daha öne geçiyor gibi . S21 ultradaki 10x ve bundaki 10x e bakarsak s21 ultra net ama yazılım renk vs olarak bakarsak s24unki daha hoş duruyor. Gece fotoğrafında ise s24 beni şaşırttı çok iyi çekiyor ışığı patlatmıyor. Cihaz premium hissettiriyor . Ses olarak bakarsak s21 ultradaki ses daha fazlaydı ama s24deki ses tokluğu netliği çok daha iyi . Şimdilik bunları denedim çok fırsatım olmadı yine deneye deneye yazarım . 
LordTaiLo
Expert Level 1
Galaxy S
Optimizasyondan sonra tekrar güncellemeleri kontrol etmeyi unutmayın.. 👍🏻
Bayram32
Expert Level 3
Galaxy S
Pil kalibrasyonu olayı nedir nasıl yapıyoruz ? Suanlik bir güncelleme yok
0 Likes
Bayram32
Expert Level 3
Galaxy S
Zaten cihaz yeni telefonu neden 0layayim ki? En fazla 1 güncelleme görmüştür eskiye dönük güncelleme birikintisi yokki
0 Likes
LordTaiLo
Expert Level 1
Galaxy S
Telefonunuzun şarjını tamamen tüketip kapalı bir şekilde full şarj edip durumu kontrol edin.

Sorun düzelmediyse, Members'daki interaktif kontrollerden pil testi yapın.

Daha sonra uygulama üzerinden hata raporu gönderin veya kontrolü için yetkili servise gidin..
Bayram32
Expert Level 3
Galaxy S
Tamamdır bende tam bunla ilgili yorumlar okuyordum sağol kardeşim
0 Likes
LordTaiLo
Expert Level 1
Galaxy S
Kalibrasyonu bu şekilde yapabilirsin.. 👍🏻
Bayram32
Expert Level 3
Galaxy S
Tesekkur ederim kardeşim.
ongbey
Active Level 4
Galaxy S

Selamlar, ben de iki gündür S24 kullanıyorum.  Kilit ekranında bildirimleri metin olarak göstertmeyi beceremedim. Sadece simge olarak görünüyor ve ancak dokununca okunuyor. Araç sürerken eski telefonum ile (S10) göz ucu ile gelen bildirimleri okuyordum, şimdi mümkün değil. Siz bunun bir çözümünü bulursanız bana anlatın lütfen.

Bayram32
Expert Level 3
Galaxy S
Kilit ekranı bildirimleri yazın şu ayar açık olmalı eğer dediğiniz buysa1706277818329_1706277818317_0.jpg
0 Likes
LordTaiLo
Expert Level 1
Galaxy S
+1706278123573.jpg1706278123600.jpg