Original topic:

S24

(Topic created on: 11-21-2024 01:35 AM)
62 Views
cnc_kny_S24
Active Level 6
Options
Galaxy S

S24 256GB den S24 Ultraya geçmeyi düşünüyor dum 2 haftadır geçemedim telefon 28000 30000 arası teklif veriyorlar

S24 güzel donma kasma takılma söz konusu bile değil çok güzel kamera muazzam şarj 2 3 gün gidiyor (nasıl oluyor demeyin sosyal media ve oyun ilgim alakam yok hiç biri)
Herşey mükemmel beğeniyorum yalnız 2. El piyasası üzücü sırf bu yüzden ultra almaktan vazgeçtim onca para veriyorsun satarken üzülüyorsun bu yüzden elma tercih etmeliyim diye düşünüyorum 
11 Comments
Renega
Active Level 7
Galaxy S
Bence s25 ultra bekle.
cnc_kny_S24
Active Level 6
Galaxy S
DEĞERLİ ARKADAŞLAR BEN Mİ ANLATAMADIM SİZ Mİ ANLAMADINIZ YATIRIM ARACI KILLANMIYORUM SAMSUNG'TAN TELEFON ALIYORSUN 1 AY SONRA FİYAT DÜŞMEYE BAŞLIYOR BU SİSTEME KIZIYORUM ALIRKEN İPHENE 14 BUNDAN 7BİN DÜŞÜKTÜ ŞİMDİ 9BİN YÜKSEK SATIŞ SİSTEMİ BOZUK YATIRIM YAPMAK İSTEMİYORUM YAPSAM ALTIN ALIRIM '' TELEFONU BEĞENDİM ULTRASINI KULLANMAK İSTİYORUM'' AMA TELEFON DAHA 5 AYLIK ÖLÜ PARASINA GİDİYOR İLK ÇIKTI İLK AY 42.500TL TAMAM DİĞER AY 32000TLYE SİTELERDE SATILMAYA BAŞLADI 1 AYDA 10000TL DÜŞÜNEMİYORMUSUNUZ ANLAMIYORUM ARADAN 1 2 SENE GEÇER ANLARIM 500TL **bleep** OLSA NORMAL 10BİN **bleep** VAR BU YÜZDEN ULTRADAN VAZGEÇTİM BU ESKİYİNCE İPHONE
0 Likes