Original topic:

S24 vs S23

(Topic created on: 02-18-2025 09:35 AM)
686 Views
KingBro
Active Level 5
Options
Galaxy S

Iphone'dan samsunga geçmek isteyen bir tanıdığım var. S24 ile S23 arasında kaldık, aradaki fiyat farkı düşündürüyor değer mi diye. Siz ne diyorsunuz? Ayrıca bu telefonların yaklaşık ömrü ne kadar olur?

25 Comments
Galaxy S
S24 7 yıl güncelleme alıyor exynos işlemci s23 snapdragon bunun harici f a r k yok
KingBro
Active Level 5
Galaxy S
Exynos işlemciler daha çok güven veriyor bana ömür olarak ama tam de emin olamıyorum, geekbench verileri genelde çok yakın performans veriyor dese de bazı kıyaslama sayfaları daha stabil ve güvenilir diyor exynos çipe. Bir dr telefonu kullanacak kişi en azından 6-7 yıl kullanmayı düşünüyor.
0zaydin
Active Level 4
Galaxy S
Exynos daha mı çok güven veriyor anlıyorum hocam.
KingBro
Active Level 5
Galaxy S
Vermemeli mi?
0zaydin
Active Level 4
Galaxy S
Hocam exynos dedigin işlemci daha 1 bilemedin 2 senedir eli ayağı düzelmeye başladı.
Snapdragon ise yılların tsmc işlemcisi verimlilik ver performans olarak android tarafinda üstüne yok.
Exynos kullanan cihazlar alev topuna dönerdi daha 1 sene öncesine kadar.
KingBro
Active Level 5
Galaxy S
Yani benim şu ana kadar kullandığım tüm telefonlarda exynos vardı, tabletimde de snapdragon var ikisi arasında pek bir f a r k gördüğümü söyleyemiyorum kendi adıma. Exynos olup 7. Senesini dolduran hala ilk zamanki performansına benzer performans veren cihazlar biliyorum çevremde ama 7. Senesinde bir snapdragon henüz görmedim, o yüzden fikir almak istedim.
nonamee_s23
Active Level 10
Galaxy S
S23 kullaniyorum gayet akici ve güzel cihaz ama samsungun güncellemeleri çok çok geç verdiğini bilsin. Düzeltme güncellemeleri falan appldaki gibi hizli gelmiyor süründürüyor samsung. Değişim kampanyasiyla iphonea geçicem
KingBro
Active Level 5
Galaxy S
Anladım, katkın için teşekkürler.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
S23 modeli tavsiye ederim içinde Snapdragon olduğu için daha çok güven veriyor açıkçası Ömür kısmına gelirsek de bu tür telefonlar çok üst segment olduğu için kolay kolay bozulmazlar fiziksel olarak parçalanana kadar gider