cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 ultradan honor magic 6 proya geçilir mi

(Topic created on: 05-02-2024 02:49 PM)
279 Views
hüseyinsrg
Active Level 5
Options
Galaxy S
Düşünceleriniz neler 
24 Comments
CGRZBN
Expert Level 4
Galaxy S
Abi bence net geçilirde o kamera tasarımını hiç beğenmedim ben. Hatta bi ben mi bukadar beğenmedim bilmiyorum. Ama teknik anlamda bana sorarsan kesinlikle geçilir.
0 Likes
hüseyinsrg
Active Level 5
Galaxy S
Ya s24 ultra gerçekten tasarım olarak odun gibi böyle tek el ile kullanılmıyor yapay zeka dediler Türkçe dil yok aynı şeyleri diğer markalarda yapıyor
CGRZBN
Expert Level 4
Galaxy S
Katılıyorum. Ben olsam android tarafında kalacaksam geçerdim. Sonuçta göz o tasarıma da alışır. Ama o rakamlarda iphone da düşün derim ben. (14 pro, 15, 15 plus)
0 Likes
hüseyinsrg
Active Level 5
Galaxy S
Huaweiciydim zaten onun tasarımı çok daha güzel geliyor samsunga göre daha fazla özelleştirilebilir İPhoneye hiç ısınamadım
CGRZBN
Expert Level 4
Galaxy S
Bende hiç ısınmayan biri olarak ilk defa 2 aydır iphone kullanıyorum. (15 plus) Aslında gerçekten hiç düşündüğümüz gibi değilmiş. İnsan kullanınca anlıyor.. Aldığım günden beri iyi ki aldın diyip duruyorum. Dil konusunda da biliyosun iphone da hiçbir zaman hiçbir sorun olmadı. Yapay zekadan siriye kadar (ki zaten yapay zekayla siri birlikte çalışıyor) Türkçe'yi benden iyi konuşuyor 😅 Buarada ios 18'le yapay zeka konusunda en iyisi yine iphone olacak konuları var araştırırsan..
0 Likes
hüseyinsrg
Active Level 5
Galaxy S
Evet ben zaten yapay zeka vs diye aldım s24 ultrayı googlenin yaptığı şeyleri entegre etmişler çeviride Türkçe dil bile yok ama güzel abarttılar gerçekten kanıp aldım 😂
CGRZBN
Expert Level 4
Galaxy S
Biz buna pazarlama diyoruz 😄 beni asıl korkutan Türkçe dil desteği bixbyde ki gibi olursa bırak temmuzu komple yalan olur 😅
0 Likes
hüseyinsrg
Active Level 5
Galaxy S
Yani ben çok inanmıyorum Türkçe dil desteği vereceklerine s8 almıştım zamanında bixby o zaman geldi Türkçe dil desteği gelecek dediler samsungun açıklaması kaç yıl oldu gelecek 😂
CGRZBN
Expert Level 4
Galaxy S
O yüzden 6 aydır honorun tabletini kullanan ve 2 aydır iphone kullanan biri olarak sana magic 6 proyu ve iphone'u rahatlıkla tavsiye ederim. Hangisini alırsan al mutlu olacağın kesin. Honor zaten huawei'den hiçbir farkı yok. (Arayüz vs) sadece dediğim gibi kamera adası tasarımını sevmedim ben. Ve iphone'da şuana kadar gerçekten hiç ama hiç ısınmayan biri olarak ne kadar yanıldığımı gösterdi bana. Günün sonunda tercih senin 😊
0 Likes