cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 ultra sarj olmuyor

(Topic created on: 09-01-2024 09:06 AM)
1749 Views
mehmet363363
Active Level 1
Options
Galaxy S

S24 ultra daha önce ki gün şarja takınca sıvı uyarısı veriyordu on beleği temizledim sarj olmaya başladı yüzde 100 den sonra akşam sarj yüzde 1 iken şarja taktım sarj olmuyor sarj kablo ve adaptör orjinal sokete sorun yok gibi görünüyor telefon düşmedi herhangi bir darbe falan almadı evdek hiç bir sarj adaptörü sarj etmiyor sadece orijinal olmayan sıradan bir adaptör takınca sadece şarja kapali ekranda takıldı simgesi çıkıyor ama yine sarj etmiyor bir kaç uygulama sildim bundan olabilir mi acaba diye düşünüyorum 

8 Comments
Trugur
Active Level 3
Galaxy S
S20 fe kullanıcıs olarak bu sorunu telefon sarj tamamen bitince kapanınca yani yaşıyorum . Orjinal sarj olmasına rağmen takıyorum doldurmuyor takılı kalıyor. Hatta bir sabah uyandım geceden beri sarj etmemiş ekran donmuş kalmıs. Bir kaç şoklama yaparak düzelttim . Yani soketi tak çıkar tak çıkar tak çıkar bşr kaç kez yapınca düzeldi. Artık kapanmaması içşn elimden geleni yapıyorum 😀
0 Likes
mehmet363363
Active Level 1
Galaxy S
Denedim bir çok kez olmuyor. Ne kadar saçma bir durum sarj soketi bozuksa bozuktur ama değil ve yinede sarj almıyor
0 Likes
Trugur
Active Level 3
Galaxy S
Hayır sarj soketi bozuk değil ama değişik bir durum . Benm çözümüm bu yönde bir kaç şoklama yaparak .
0 Likes
Mstfwren
Active Level 1
Galaxy S
Sarj Söketin ucu bozulmus olabilir veya hala icerde nem vardir
0 Likes
mehmet363363
Active Level 1
Galaxy S
Sanmıyorum kablosuz şarjda almıyor gerçi orijinal kablosuz alet denemedim ama bir kaç tane denedim almıyor sistemsel bir sorun var 10 kadar sarj olsa güncelleme var guncellesem düzelecek gibi tek umudum aslında samsungu şikayet etmek gerekiyor dünya kadar para veriyorsun ama böyle saçma sapan şeylerle karşılaşıyorsun
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Merhaba kardeşim ,

Link üzerindeki adımları uygularsın kardeşim https://r2.community.samsung.com/t5/Samsung-Members/Nem-Algılandığında-Ne-Yapmalıyım-Cihazım-Şarj-Ol...

Sonra cihazı yeniden başlatmanı öneririm
0 Likes
mehmet363363
Active Level 1
Galaxy S
Bu menü s24 ultrada böyle değil:) tekrar söylüyorum kablolu ve kablosuz şarj almıyor sadece orijinal olmayan adaptorden sarj algılıyor kapalı telefonda sarj göstergesi görünüyor ama dolmuyor
mehmet363363
Active Level 1
Galaxy S
Ve telefonum yurt dışı faturalı cihaz aldığım mağaza görevlisi global garanti dünyanın her herinde garantisi geçerli demisti Türkiye de geçerli mi bilgi alabilirmiyim yada ücret karşılığında Türkiye samsun yetkili servisi cihazı tamir yapar mı