cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 ultra parmak izi ve yüz algılama sorunu

(Topic created on: 02-17-2024 12:26 PM)
6153 Views
siontech
Active Level 1
Options
Galaxy S
Merhaba arkadaşlar uzun dönem apple kullanıcısı olarak S24 ultra alarak aranıza katıldım. Fakat ekran koruyucu kullanmamama rağmen parmak izi okuyucu çok zor algılıyor defalarca izleri silip tekrar yükledim. Aynı şekilde yüz algılama düşük ışık koşullarında çoğu zaman algılamıyor. Müşteri hizmetlerinden destek istediğimde standart kalıp mesajları atıp duruyorlar cihazı sıfırla gibi. Yani amiral gemisi diye tabir edilen bu modelde bukadar vasat çalışan bir parmak izi ve yüz tanıma olması resmen soğuttu beni umarım güncelleme ile düzeltirler. 
17 Comments
HalidErdoğan
Expert Level 5
Galaxy S
Yüz tanıma konusunda birşey diyemeyeceğim lakin parmak izi düzeltilir yüksek ihtimalle.
0 Likes
KEMSA
Active Level 10
Galaxy S
Merhaba dokunma ile ilgili olarak ve yüz tanıma ile ilgili olarak size iki tane ekran görüntüsü gönderiyorum ayrıca yüz tanıma konusunda alternatif olarak sunulan ekranı kolay açmak için kullanılan ikinci yüz tarama farklı yüzü tanısın o seçeneği deneyin ,artı benim size ilettiklerime bakınız lütfen hoşça kalın iyi günler dilerim.1708164758196.jpg1708164758216.jpg
HalidErdoğan
Expert Level 5
Galaxy S
Siontech adlı arkadaş yararlanabilir 😊
siontech
Active Level 1
Galaxy S
Merhabalar dokunma hassasiyeti açık ve ekran parlaklığını arttır açık durumda alternatif yüz tanımayada farklı bir açıdan kayıt ettim ama sonuç aynı. Desteğiniz için teşekkürler.
HalidErdoğan
Expert Level 5
Galaxy S
Rica ederim
0 Likes
Segosd
Active Level 6
Galaxy S
En son iphone 11 kullandım zifiri karanlıkta bile yüz tanıma çalışıyor tuş kilidi direkt açılıyordu. Parmak izi ve yüz tanımada samsung iphone nun çok gerisinde. Genel olarak android cihazlar çok geride.
siontech
Active Level 1
Galaxy S
Kesinlikle katılıyorum
0 Likes
HalidErdoğan
Expert Level 5
Galaxy S
Iphone'unki ön kamerayı kullanmıyor, 3D nesneleri algılayabilen bir sönsere sahip. Dolayısıyla zifiri karanlıkta bile açması normal. Çünkü bizim algılayabileceğimiz bir ışığa ihtiyaç duymuyor. Bu şekilde kıyaslama yapmanız saçma.
0 Likes
siontech
Active Level 1
Galaxy S
Kamerayla bu sistem sorunlu çalışıyor ise ozaman samsungta yüz tanıma için kamera yerine sensör kullanması gerekiyor. Bilhassa 70bin tl istediği bir telefon için kabul edilir bir sorun olarak görmüyorum