cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 ultra one ui 7

(Topic created on: Sunday)
199 Views
karaaslanakif
Active Level 5
Options
Galaxy S

Burada bir çok arkadaş güncellemeden sonra telefonlarında yaşadıkları bir takım önemli sıkıntıları anlatıyorlar ve **bleep** **bleep** hard reset atıldı mı veya at diye yorumlar yapılıyor mesela benim telefonumda herhangi bi sıkıntı yok animasyonlar geçişler açılma kapanma kamera uygulamaların tak diye açılması gibi sadece bi kaç ayarlarsa eksikler var gibi veya eskiden olan Bi ayar yok gibi veya bi kaç yerde İngilizce yazılar var onun dışında akıcı hızlı ve performansından hiç Bi eksiği yok.bu bazı arkadaşların sıkıntıları baya önemli ve büyük sıkıntılar gibi bunun nedeni nedir arkadaşlar telefonun kendi mi internet ağı mı veya ne olabilir birinde bi şey yokken diğerinin tamamen çökmesi?

7 Comments
Wukong31
Active Level 2
Galaxy S
Bende video moduna geçince camera da titreşim oluyor güncellemeden sonra oldu mail de attım samsunga videoyu da gönderdim yarın sabah gidip cihazı servise verecem donanımsal da olabilir diyorlar kontrol edecekler arkadaşımda da aynı sorun çıktı
0 Likes
AkaySakarya
Active Level 6
Galaxy S
Yazılımsal olacağını sanmıyorum bende
0 Likes
Wukong31
Active Level 2
Galaxy S
Bir kaç gün sonra belli olur zaten brom bakalım ben parça degiştirtmem cihazı açtırmam Ya değişim yapacaklar yada cihazı açmadan düzelecekler ne bilim ben yarın bir gün aynı sorun olmayacağını Samsung bu hiç belli olmaz
Muhammed2109
Active Level 6
Galaxy S
Titreme sorununu 5x lenste mi yaşadınız ?
0 Likes
GalaxyS23Fe--
Active Level 6
Galaxy S
Sıkıntılı internetle indirmeleri büyük ihtimal depremden sonra internet berbattı
0 Likes
Begoli
Active Level 5
Galaxy S
One UI 7 ile Log video geldi mi
0 Likes
kuzgun_
Active Level 3
Galaxy S
Bumu1745795331560.jpg
0 Likes