cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 ultra mı s25 ultra mı

(Topic created on: 05-30-2024 02:06 PM)
1586 Views
AliEray
Active Level 4
Options
Galaxy S
S24 ultra almayı düşünüyorum sonbahar kış gibi ama s25 serisinin de ocak-şubat arası tanıtılacağı söyleniyor. S25 serisini beklersem direkt Ultra modelini alacağım sizce beklemeye değer mi
16 Comments
ardadmrci
Active Level 4
Galaxy S
bence değebilir fiyatını düşünmüyorsanız s24 de kumlanma problemi var çünkü o kadar para verip bu sorun moralizini bozabilir,keza s25 ultra da problem olmayacağını varsayarsak
0 Likes
AliEray
Active Level 4
Galaxy S
Çıktıktan sonra biraz bekleyip almayı düşünüyorum kullananlardan yorumlar alıp veya internetten videolarını izleyip kararımı ona göre vereceğim galiba. Bu arada çıkınca sizce fiyatı nasıl olur
0 Likes
ardadmrci
Active Level 4
Galaxy S
değişim kampanyası devam ederse gene ucuza gelir ama bilemiyorum fiyatı nasıl olur
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Bekleme bence
0 Likes
AliEray
Active Level 4
Galaxy S
Neden
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Beklemek mantıklı olmaz.
S25 ultra ne kadara gelir onu bilmiyoruz.
S24 ultra alacak gücün varsa al gitsin bi amiral telefona ihtiyacın varsa. Alım gücümüzün daha çok kısıtlanması ihtimali var...
0 Likes
Ersn23ultr
Active Level 6
Galaxy S
24 ultra Alınır çünkü 7 yıl güncelleme desteği bile almak için bir sebep birde ilk üretimlerde kumlanma sorunu vardı yeni uretimlerde çözdüler diye okumuştum yabancı bir sitede en güzeli Samsung shop uğrayıp elinizde test ederek karar verin derim 👍🏻
0 Likes
AliEray
Active Level 4
Galaxy S
Zaten güncelleme desteği öncelikli alma sebebim telefonumu uzun süre kullanırım ama s25 ultra'da güncelleme desteğini kısaltacaklarını sanmıyorum
0 Likes
Salih24u
Active Level 6
Galaxy S
Şu anki telefonunuz nedir?
0 Likes