khmn
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
07-15-2024 10:49 PM in
Galaxy S
Arkadaşlar merhabalar bu s24 ultrada çıkan kamera titremesine çözüm bulan ya da bilen yok mu ben aşırı soğudum telefondan
12 Comments
- « Previous
-
- 1
- 2
- Next »
vuslat1034
Active Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-15-2024 11:33 PM in
Galaxy S
Arkadaşlar bu sorun donanımsal bir sorun kamera arzali benim cihaz da aynısı oldu servise gönderdim cumartesi günü bu sorunu yaşayanlar konuştum kimisi kamera değişmiş kimisinin cihazını değiştirmişler sana tavsiyem direkt servise vermen

Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-16-2024 12:09 AM in
Galaxy S
Ayarlar uygulamalar kamera depolama veriyi sil yapın düzelmezse Eğer ayarlar yazılım güncellemesi indir ve yükle bölümünden cihaz yazılımı güncel mi değil mi diye kontrol edin güncel değilse son sürüme kadar güncelleyin güncelse yeni gelecek güncellemeyi bekleyin yeni gelecek güncellemeden sonra sorun düzelmezse yaptığınız çözüm uygulamalarını Samsung Müşteri hizmetlerini anlatın iletişime geçtiğiniz zaman
Samsung Müşteri hizmetlerini arayın konu hakkında destek alın çözülemezse uzaktan erişim ile kontrol ettirin. 4447711
Samsung Müşteri hizmetlerini arayın konu hakkında destek alın çözülemezse uzaktan erişim ile kontrol ettirin. 4447711
khmn
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-16-2024 12:10 AM in
Galaxy S
Uzaktan erişim oldu yine bişey çıkmadı

- « Previous