cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 ultra ekran dalgalanması sorunu

(Topic created on: 07-25-2024 01:49 PM)
873 Views
saosyant
Active Level 2
Options
Galaxy S

iki haftadır bu cihazı kullanıyorum youtubetan olsun arama ekranında olsun veya başka yerden olsun videolarda dalgalanmalar, renk geçişinden sorunlar var. üstüne bazen fotoğraf çektiğimde bile bu sorun var. özellikle eski telefonum renk katmanları arasında geçişte biraz kötü olduğu için s24 ultra ya geçtim ama ondan daha kötü bir kameraya sahip oldum. lütfen yardımcı olabilir misiniz. 

image

image

33 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Kamera güncellemesi alacak
saosyant
Active Level 2
Galaxy S
sizde de mi öyle?
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Bazı sorunlar bende de aynı şekilde evet, düzelmesi gerek
saosyant
Active Level 2
Galaxy S
peki video izlerken renk geçişlerinde sorun var mi
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Hayır yok
saosyant
Active Level 2
Galaxy S
teşekkür ettim
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Ayarlar uygulamaları kamera uygulaması depolama verisi yapın yorumlarda Birisi demiş ki düzeltme Güncellemesi gelecek cihaza isterseniz sorun düzelmezse yeni gelecek güncellemeyi bekleyin yeni gelecek güncellemeden sonra sorun düzelmezse yaptığınız çözümleri Samsung'a da anlatarak bu konu hakkında uzaktan erişim kaydı talebi oluşturun teknik ekip cihazı bir incelesin baksın 4447711
bozbey68s24U
Active Level 6
Galaxy S
Hocam s24 u ekranda zaten kumlama var video geçişlerinde veya fotoğraflar ekranda bir kayma görmedim. Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum cihaza realme gt2 neo dan geçtim s24u ya yeni bir cihaz ve işlemci yapay zeka ile overlock mimarisi ile gelen bir işlemci sıkıntılar elbet olucak. Fakat bu ayıplı cihaz kullanın anlamına gelmiyor. Kronik bir sıkıntı varsa servise gidebilirsiniz.yazılımsal sıkıntılar pek çok saymakla bitmez inşallah düzelir.
0 Likes
saosyant
Active Level 2
Galaxy S
Hocam keşke kumlanma olsa bu bildiğin ekran sorunu. renk geçişini ayarlayamıyor
0 Likes