cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 ultra ekran dalgalanması sorunu

(Topic created on: 07-25-2024 05:25 PM)
134 Views
saosyant
Active Level 2
Options
Galaxy S

iki haftadır bu cihazı kullanıyorum youtubetan olsun arama ekranında olsun veya başka yerden olsun videolarda dalgalanmalar, renk geçişinden sorunlar var. üstüne bazen fotoğraf çektiğimde bile bu sorun var. özellikle eski telefonum renk katmanları arasında geçişte biraz kötü olduğu için s24 ultra ya geçtim ama ondan daha kötü bir kameraya sahip oldum. lütfen yardımcı olabilir misiniz. 

image

image

S24UltraSever
Active Level 7
Galaxy S
Videolarda dalgalanmalat renk geçişinde sorunlar ne demek bende de aynı cihaz var anlayamadım ama
0 Likes
saosyant
Active Level 2
Galaxy S
mesela attığım ilk resimde adamın arka planına bakabilir misin. geçişler pürüzsüz olması gerekirken katman katman
S24UltraSever
Active Level 7
Galaxy S
Bende de katman katman o videoyu çeken kamerayla ve videonun çözünürlüğüyle ilgili?
0 Likes
saosyant
Active Level 2
Galaxy S
videoyu izleyebilir misiniz youtube mert bayantemur yazın ve herhangi videosunu izleyin arkaplani renkli olan kısımlarına dikkat et. sende de oluyor mu acaba
S24UltraSever
Active Level 7
Galaxy S
Aynı şekil üstadım çektiği arkaplan cansız , kayıt aldığı kameraya bağlı olarak da ve kalitrye bağlı olarak da normal ama senin kamerayla ilgili bahsettiğin sorunu bilmiyorum ekran olarak normal ama haberşn olsun
0 Likes
emretnc
Active Level 8
Galaxy S
Videoyu izledim arka renkler dalgalanmalı bu telefonu aldığımdan bu yana bende de böyle bir durum var artık videoylamı alakalı telefonun ekranıylamı bilemiyorum kardeşim
0 Likes
saosyant
Active Level 2
Galaxy S
maalesef ekrandan dolayı, başka telefondan baktım öyle değildi. :(
0 Likes
S24UltraSever
Active Level 7
Galaxy S
HAA SİZİN EKRAN DALGALANMALI BENDE ARKA PLAN SABİT O ZAMAN EKRAN DA DA SORUN VAR
0 Likes
saosyant
Active Level 2
Galaxy S
evet kronik bir sorun, yurtdisindan aldığım için ne yapacağımı da bilemiyorum
S24UltraSever
Active Level 7
Galaxy S
Yani böyle kullanabilirsiniz, işlemcisinde kamerasında bir problem olmasın yeter ki isterseniz samsung orjinal ekran değişimi 7k ama kaçak olduğu için yapmayabilir yan sanayi ne ksdar bilmiyorum
0 Likes