cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 ultra bildirim problemi

(Topic created on: Tuesday)
81 Views
ramses1
Active Level 1
Options
Galaxy S

Edge bildirim mevzusunu seven birisi değilim 

Bildirim geldiğinde ekranın uyanmasını istiyorum ama bildirim geldiğinde ekranda hiç bir tepki yok sadece bildirimin sesi geliyor bunun herhangi bir ayarını bulamadım lütfen yardımcı olur musunuz 
8 Comments
Mr-Doctor
Expert Level 2
Galaxy S
O dediğin mesajlar dışında başka uygulamada olmuyor. Ek olarak uygulama yüklemek gerekiyor ve optimize olmadığı için acayip sarj yiyor
ramses1
Active Level 1
Galaxy S
Beni yanlış anladığınızı düşünüyorum dümdüz bildirim gelince kilit ekranı geliyor onu istiyorum sadece bunu nasıl yapabilirim ekranda kırılmaz cam bile yok sensöre engel mi oluyor acaba diye onu bile söktüm
Mr-Doctor
Expert Level 2
Galaxy S
Tamam doğru anlamışım. O dediğin olay apple da var ama Samsung da sadece mesajlar uygulamasına özel bir durum. Sms gelince ekran açılıyor ama bunun dışında gelen bildirimlerde sadece edge bildirim geliyor. Bunun çözümü olarak uygulama yüklemek lazm ama dediğim gibi optimize olmadığı için sarjı sömürüyor
0 Likes
ramses1
Active Level 1
Galaxy S
Yani herkes de olan bir durum bu teşekkür ederim
0 Likes
M_Erdemcirit
Active Level 4
Galaxy S

Always on display ile açabilirsin, ayarlarda aod yazıp kilit ekran ve aod ayarına girip oradan da

Always on display seçeneğini açık hale getirip üstüne tıkla açılan menüde yeni bildirimler için seçersen olur/ yada göstermek için dokunun seçebilirsin  bende bu şekilde.

Ayrıca kilit ekran bildirimlerin açık olmalı.

0 Likes
ramses1
Active Level 1
Galaxy S
Kralsın👏
0 Likes
M_Erdemcirit
Active Level 4
Galaxy S

oldu mu ?

0 Likes
ramses1
Active Level 1
Galaxy S
Yine tam olarak istediğim gibi değil ama en azından bildirim geldiği belli sağ olasın
0 Likes