cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S24 ultra 5x zoom 3x e düştü

(Topic created on: 3 weeks ago)
161 Views
yusufsongur
Active Level 3
Options
Galaxy S

One Ui 7 ile 5x zoom a kadar normalde lens değiştirmiyordu simdi 3x ten sonra lens değiştiriyor var mı bunun bir ayarı

0 Likes

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
kHell
Active Level 9
Galaxy S
hocam, senin telefonunda 3 tane lens var. Birisi 1x, birisi 3x, birisi 10x. Senin telefonun eskiden olduğu gibi 5xte lens değiştirse geç kalmış olacaktı ve 3xte fotoğraf çektiğinde 3x lensin olmasına rağmen kalite kaybı olacaktı. 5xte de kalite kaybı olacaktı çünkü 3x optik + 2x dijital zoom olacaktı. Ama şu an, 1-3 arası 1x zoom kullanıyor, 3-10 arası 3x zoomu kullanıyor kalite kaybı azalıyor, 10dan sonra da zaten 10x lens. Şu anki hali olması gerekeni yani

View solution in context

11 Comments
kHell
Active Level 9
Galaxy S
normalde lens kaç x optik?
0 Likes
yusufsongur
Active Level 3
Galaxy S
Aga bilmiyorum vallahi o kadar detaylı 24 ultra işte model
0 Likes
kHell
Active Level 9
Galaxy S
intten baktım 3x ve 10x var, bence şu an daha iyi çünkü lensi tam özellikle kullanamiyormussun 5xde lens değişirse
yusufsongur
Active Level 3
Galaxy S
Cok garip ya hocam çözemedim niye böyle oldu yani gerek var mıydı böyle bir şeye
0 Likes
Solution
kHell
Active Level 9
Galaxy S
hocam, senin telefonunda 3 tane lens var. Birisi 1x, birisi 3x, birisi 10x. Senin telefonun eskiden olduğu gibi 5xte lens değiştirse geç kalmış olacaktı ve 3xte fotoğraf çektiğinde 3x lensin olmasına rağmen kalite kaybı olacaktı. 5xte de kalite kaybı olacaktı çünkü 3x optik + 2x dijital zoom olacaktı. Ama şu an, 1-3 arası 1x zoom kullanıyor, 3-10 arası 3x zoomu kullanıyor kalite kaybı azalıyor, 10dan sonra da zaten 10x lens. Şu anki hali olması gerekeni yani
yusufsongur
Active Level 3
Galaxy S
Eyw hocam yani benim buna yapabileceğim bir şey yok kral açıklama sağolasın
kHell
Active Level 9
Galaxy S
ne demek reis, ne mutlu yardımcı olabildiysem.
yusufsongur
Active Level 3
Galaxy S
Büyük adamsın
kHell
Active Level 9
Galaxy S
estağfurullah hocam