cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 ultra ısınma

(Topic created on: 06-15-2025 09:25 PM)
128 Views
samsungunkalemi
Active Level 1
Options
Galaxy S

Daha alali 2 ay oldu olmadı Güncelleme den once ısınan s24um Güncelleme sonrası bir nebze iyileşmisti ama şimdi kamerayı acıyorum yakınlaştırma yapıyorum kurcalıyorm telefon ısınıyor . Oyuna giriyorum daha oynamadan ısınıyor. Çok canımı sıkıyor bu durum artik

8 Comments
Galaxy S
Nedense bu aralar s24 ultra değilde UI 7'yi alan tüm cihazlarda var gibi. İlk başlarda bende güncellemeyi yaptım ve bir sorun yoktu ve şimdilerde şarjım daha hızlı gidiyor.🤷‍♂️
0 Likes
Galaxy S
Bende şarj normale dondu gibi * **bleep** edilir derecede ama ısınma hala deli ediyor
0 Likes
oylecebirisi
Expert Level 4
Galaxy S
Cidden adamı verem ediyor 😡
alekslsn
Active Level 4
Galaxy S
Bende durum tam tersi. Hiç ısınma sorunu yok ama batarya sorunu var
0 Likes
AlperS24
Active Level 9
Galaxy S
Kamerada değil ama oyunda ısınma benim s24'te de var çözüm olarak telefon karşısında vantilatör açarak o şekilde oyun oynuyorum😅. Ama bu durum sorundan çok havaların aşırı ısınması sebebiyle oluyor mâlum akşamları bile 25-26°C hava
HKN006
Active Level 8
Galaxy S
Bn bugün arkadaşın cihazı ile pubg girdim 1 saat kadar gram ısınmadı x7 pro cihazı şaşırdım bn a35 le daha lobideyken cebelleşmeye başlıyorum cidden rezalet
0 Likes
wowozange
Active Level 5
Galaxy S
Ne ısınma nede sarj problemi yaşamıyorum ui7 geldi yedek aldim recoveryden wipe cache ve wipe data yaptım hiçbir sorun olmadan kullanıyorum cihaz S24U
0 Likes
Galaxy S
Wipe cache yapmayı denedim denerken 38 dereceyi gördü bıraktım😂 Artık samsunga veririm onlar bakar çaresine
0 Likes