One UI 7 yapım numarası ile aynı güncelleme geldi bu da güncellemenin artık hazır olduğunun işareti bence View Post
One UI 7 yapım numarası ile aynı güncelleme geldi bu da güncellemenin artık hazır olduğunun işareti bence View Post
S23 FE ye ocak güncellemesi ne zaman gelecek şubata gireceğiz zaten View Post
S24 ultra kullanmaktayım. 12 mp kamera ile çekim yapınca sorun yok ama 50 mp ve 200 mp fotoğraf çekimlerinde yapay zeka devreye giriyor ve... View Post
Cihaz s21 ve şu anda arayüz böyle ne ara değişti bilmiyorum he bu arada Routines+ a güncelleme gelmiştir View Post
Telefon s21. Play Store üzerinden arka planda bir uygulama güncellerken play Store uygulamasından çıkınca uygulama güncellenemedi hatası veriyor. Arka... View Post
S24FE sipariş ettim bugün öğrenci indirim kampanyasını kullandım 28.049 tl ye aldım ama siparişlerim kısmında siparişiniz bulunmuyor yazıyor işte... View Post
Merhaba forumun değerli üyeleri. Mobil teknoloji dünyası sürekli bir evrim geçiriyor ve her yıl yeni akıllı telefon modelleri piyasaya sürülüyor.... View Post
S 24 ultra Ekim ayı güvenlik güncellemesi gelmiştir View Post
Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Merhaba, yurt dışından sıfır s24 ultra aldım, henüz kayıt yaptırmadım, kayıt yaptırmadan kullandığımda güncelleme desteği oluyor mu? One ui 7 ve... View Post
Arkadaşlar elinde s25 ultra için lasnmana özel kayıt yapan fakat promosyon kodunu kullanmayan var mı s25 ultra siparişi verdim fakat kablosuz şarj... View Post
Varsayalım 3 yıl önce bir telefon alacaksınız s22 ve lphone 13 serisi s22 utra ve 13 pro max den örnek vereyim şuan 13 pro max ikiye katlar s22... View Post
Arkadaşalar beta programı test edenler s24ultra için kamera kısmında yazılımsal bir değişiklik gözle görünür bir değişiklik **bleep** ettiler mi??... View Post
Arkadaşlar tamamen objektif olarak, marka fanboyluğu yapmadan sizce elma 16 pro (max değil) mu yoksa s25 ultra mı ? View Post
Türkçe dil destegim ocak güvenlik güncelemesini yaptıktan sonra kayboldu (dil paketlerinde de yok) kulanılmıyor samsung tarayıcıda çeviride... View Post
Cihazım normalde 120hz aciyor geliştirici seçenek lerinden bakıyorum 120hz fakat oyuna girince otomatik 60hz e düşüyor buda 90fps 120fps almama engel... View Post
Arkadaşlar kenarlardan geri kaydırırken şu geri işaretlerini yok etmek istiyorum. Nasıl yapılır var mı bir yolu acaba? View Post
Cihazım 120hz fakat oyuna girerken otomatik 60hz e atıyor cevabını bulamıyorum yardım ederseniz iyi olur View Post
Galaxy S25 serisinde bir sürpriz daha: Kamera için harici kayıt desteği... View Post
User | Likes Count |
---|---|
2335 | |
1761 | |
643 | |
542 | |
524 |
User | Count |
---|---|
24 | |
22 | |
17 | |