cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Activity

Filter
Filter:
Posted by      in  Galaxy S

S23 FE ye ocak güncellemesi ne zaman gelecek şubata gireceğiz zaten View Post

S24 ultra kullanmaktayım. 12 mp kamera ile çekim yapınca sorun yok ama 50 mp ve 200 mp fotoğraf çekimlerinde yapay zeka devreye giriyor ve... View Post

Telefon s21. Play Store üzerinden arka planda bir uygulama güncellerken play Store uygulamasından çıkınca uygulama güncellenemedi hatası veriyor. Arka... View Post

Merhaba, yurt dışından sıfır s24 ultra aldım, henüz kayıt yaptırmadım, kayıt yaptırmadan kullandığımda güncelleme desteği oluyor mu? One ui 7 ve... View Post

Arkadaşlar elinde s25 ultra için lasnmana özel kayıt yapan fakat promosyon kodunu kullanmayan var mı s25 ultra siparişi verdim fakat kablosuz şarj... View Post

Arkadaşalar beta programı test edenler s24ultra için kamera kısmında yazılımsal bir değişiklik gözle görünür bir değişiklik **bleep** ettiler mi??... View Post

Türkçe dil destegim ocak güvenlik güncelemesini yaptıktan sonra kayboldu (dil paketlerinde de yok) kulanılmıyor samsung tarayıcıda çeviride... View Post

Cihazım normalde 120hz aciyor geliştirici seçenek lerinden bakıyorum 120hz fakat oyuna girince otomatik 60hz e düşüyor buda 90fps 120fps almama engel... View Post

Arkadaşlar kenarlardan geri kaydırırken şu geri işaretlerini yok etmek istiyorum. Nasıl yapılır var mı bir yolu acaba? View Post

Iask-video-1738074148851