cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 serisi öğrenci indirimi başladı

(Topic created on: 02-20-2024 11:40 AM)
4472 Views
Lost-80
Active Level 3
Options
Galaxy S

image

Yine bir samsung efsanesi başladı öğrenci indirimli değişimden de yararlanarak s24+ satın aldım sizce fiyat nasıl iyi mi yaptık kötü mü oldu artı eksileri konuşalım
S23 128 gb dan Geçiş yapıyorum
Geçiş sebeplerim
Ufs 4.0
Qhd ekran + daha büyük ekran
12 ram
45 W hızlı şarj
256 Gb

18 Comments
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Bence mükemmel olmuş hayırlı olsun üniversite öğrencisi misiniz
Lost-80
Active Level 3
Galaxy S
Teşekkür ederim sağolun evet üniversite öğrencisiyim
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Universte ogrencisi degil bu lisede dail ve ogretmenler de yararlaniyor o dediginiz devlet yaptgii
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Devletin yaptığı 9500 tl'ye kadar sadece üniversitelilere geçerli onu biliyorum ama samsung'un yaptığı kampanyada dediğin gibi öğretmen+üniversite araştırdım sordum liselilere yok çünkü üniversite öğrencileri okulun verdiği e-posta ile kayıt olup telefon akıllı saat v.b indirim yapılıyor
Lost-80
Active Level 3
Galaxy S
Evet aynen doğru devletin yaptığı farklı bu direk samsung üniversite öğrencilerine uyguladığı bir indirim
Sonofturki
Active Level 4
Galaxy S
Takas desteği ve sonrasını buraya veua özelden söyler misin, cihazı kargolayınca vesaire, geri ödeme falan da gelme anı falan. Ben de böyle bir şey ileride yapmayı düşünüyorum ama güvenemiyorum belki fiyat kırar diye
Lost-80
Active Level 3
Galaxy S
Değişim için sorulan sorular doğru olduğu sürece fiyat kırmazlar bu benim 3 öğrenci indirimi ile alırım hep yazan fiyatı geri karta iade ettiler ürün geliyor aktarma yaptıktan sonra eski telefonu formla Kargo ile gönderiyorsunuz 1 hafta içinde geri iade ediyorlar karta
0 Likes
RookieCoder
Active Level 1
Galaxy S
Ben de yeni aldım ama öğrenci indirimi yoktu iade alırlarmı acaba
Lost-80
Active Level 3
Galaxy S
Müşteri hizmetleri ile görüşün 14 gün olmadıysa iade olabilir
0 Likes