cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 plus pil tüketimi (Exynos2400)

(Topic created on: 07-14-2024 11:48 AM)
244 Views
M_Ta
Active Level 2
Options
Galaxy S

Cihazının pil seviyesi çok hızlı düşüyor gibi hissediyorum sizce de öyle mi? Eğer öyleyse bu durumu nasıl düzeltebilirim? Güç ve ekran kullanımında neredeyse tüm ayarları batarya ömrünü uzatması için düşürdüm.

image

image

image

image

image

image

image

18 Comments
SonerA345G
Expert Level 3
Galaxy S
İşlemciden kaynaklı,S24+ da bulunan işlemci pili hızlı boşaltan,optimize çalışmayan bir SoC dir.O yüzden imkanınız varsa S23+ veya S23Ultra almanızı şiddetle tavsiye ederim
M_Ta
Active Level 2
Galaxy S
S24 ultra hakkında ne düşünüyorsun
0 Likes
SonerA345G
Expert Level 3
Galaxy S
S24 Ultra da alınmaz,ısınma sorunu var
_KR0N0S_
Active Level 9
Galaxy S
Sen konuşma Soner😂,
hiç birşey bilmediğin belli,kullanmadığın cihazlara kulaktan dolma yorum yapıp milleti yanlış yönlendirme.Ben s24 ultra kullanan biri olarak söylüyorum pil ömrü harika,soğutması harika. S24+da gayet iyi cihaz bu arada.1720956243935_1720956243925_0.jpg
SonerA345G
Expert Level 3
Galaxy S
S24 Ultra kullanan birkaç kişi ısınma sorunu yüzünden ya başka marka telefona geçti diğerleri de S23 Ultra ya döndü.
0 Likes
axeno
Expert Level 3
Galaxy S
Exynos 2400 diğerleri gibi değil. Optimize en az ısınan ve diğer islemcilerddn daha düşük tdp değerine sahip. 8gen3lü versiyonu ile 2400 arasında %3lük pil farkı var ısınmadada %2lik. Büyük **bleep** yok eskiden vardı %10 15 pil sd ile exynos arasında artık öyle durum söz konusu değil
SonerA345G
Expert Level 3
Galaxy S
Yeni çıkan exynoslar düzgünse diyecek lafım yok,ben eskiye dayanan exynoslara göre konuştum
0 Likes
axeno
Expert Level 3
Galaxy S
Yeniside hala snap ile savaşacak durumda değil ama **bleep** baya kapandı
axeno
Expert Level 3
Galaxy S
Hocam telefonu kullanmıyorsunuz ki siz. Önerim eğer telefon ekranı kapalıyken sarjı gitmesin istiyorsanız senkronizasyonu kapatın.

Ekstra batarya İcin ekran kapalıyken güc tassarudu mpduna geçmesinede sağlayabilirsiniz. Cihaz ekranı açıldığında otomatik kapanacak sekilde yapabilirsiniz.