cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 plus pil sorunu

(Topic created on: 09-28-2024 07:52 PM)
257 Views
mustafakemals24
Active Level 7
Options
Galaxy S

Arkadaşlar telefonu pazartesi aldım yani 6 gün oldu ama pilden pek memnun değilim yine düz 24 le pek farkı yok gibi 6.6.5 saat ekran süresi alıyorum incelediğimde 7.5 8 saat arasından aşağı ekran süresi alan yokmuş Samsung müşteri hizmetlerini aradım pil kullandıkça normale döner dediler bir hafta on güne doğru mu bu gerçekten bekleyim mi biraz yoksa yalan mı söylüyorlar biri bana açıklama yapsın lütfen 

16 Comments
axeno
Expert Level 3
Galaxy S
Hocam suclamıyoruz ki? Olması gerekeni söylüyoruz neden alındınız öyle bir cümle bile kurmadık.

Senkronizasyon kapatın madem yetmiyorsa telefonu kullanmıyorken sarj yemesin.

Ben sadece 2 gün gidiyor dediğiniz cümleyi cürüttüm.

Ve pil sonuçlarını atmıyorsunuz nerden bilebiliriz anormal mş değil mi?
0 Likes
Galaxy S
Yav arkadaş herşeyi kapattım merak etme güç tasarrufuna bile alıyorum aynı **bleep** eden hiç birey yok
0 Likes
Galaxy S
Şuan yeni şarj ettim en son 6.30 ekran süresi aldım fazlası olmuyor ya zaten iki güne ben de inanmıyorum ama dediğim gibi akşam 9.10 arası çıkarsa güzel olurdu s24 kullandım onda da aynı akşam 4.5 saat arası anca gidiyordu hemen hemen aynı gidiyorlar plusu pil biraz daha büyük diye iki üç saat daha fazla gider diye aldım ama aynı
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Şimdi bu ekran süresi Herkes de aynı olmaz herkesin kullanım şekli aynı değil çünkü biri oyun oynar şarjı daha hızlı biter biri oyun oynamaz şarjı daha geç biter Misali Ben bir sorun olduğunu pek sanmıyorum yine de kafanda şüphe varsa üzerinden çok zaman geçmemiş iade gitsin Ama dediğim gibi bir sorun olduğunu da sanmıyorum En aşağı 6 saat ekran süresi alıyorsan İyi sayılır
0 Likes
Galaxy S
Küçük s24 te alıyordum o süreyi **bleep** 6.30 ekran süresi alıyorum hem pili daha büyük sizce az değilmi ekran süresi
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Çok iyi diyemiyorum kötü de diyemiyorum ortalama bence
0 Likes
Galaxy S
Samsungu aradım pil bir hafta on gün kullanın normale döner dediler yani ilk günlerde hızlı bitmesi normalmiş doğru mu acaba ilerde daha iyi olur mu çünkü bazı kişiler 8 saate yakın alıyormuş
0 Likes