cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 plus pil sorunu

(Topic created on: 09-28-2024 07:52 PM)
226 Views
mustafakemals24
Active Level 7
Options
Galaxy S

Arkadaşlar telefonu pazartesi aldım yani 6 gün oldu ama pilden pek memnun değilim yine düz 24 le pek farkı yok gibi 6.6.5 saat ekran süresi alıyorum incelediğimde 7.5 8 saat arasından aşağı ekran süresi alan yokmuş Samsung müşteri hizmetlerini aradım pil kullandıkça normale döner dediler bir hafta on güne doğru mu bu gerçekten bekleyim mi biraz yoksa yalan mı söylüyorlar biri bana açıklama yapsın lütfen 

16 Comments
axeno
Expert Level 3
Galaxy S
Siz ne arıyorsunuz tam olarak? Bir günü full açık cıkartacak anca unihertz tanklar falandır. Ultra alsan bile tatmin olmazsın teknoloji beklediğin kadar gelişmedi ve belirtmiştim sana zaten s24den plusa büyük **bleep** hissetmezsin diye.

Yani beklentiniz ney bir telefondan? Bunlar akıllı telefon tuşlu değil.

Sürekli sürekli konu açmanızı gerektiren durum yok beklentinizi söyleyın
Galaxy S
Neden ozaman bir günü çıkarır iki günlük pil ömrü diye yazıyor reklam yapıyorlar ozaman ben yazarım kızarım dürüst olsun herkes çok mu şey istiyoruz sabahtan akşam 9.10 a kadar gitse yeter ama akşam 5i zor ediyoruz
0 Likes
axeno
Expert Level 3
Galaxy S
O 2 gün yazısını okuyorsunuz ama altta yazan kullanımdan kullanıma değişir yazısını okumuyor musunuz? Bunu her firma yapıyor zaten ki evet bazıları 2 gün 3 gün çıkartır kullanıma göre değişir. Burda hatalı olan sizsiniz. Ben sizi daha önceden uyarmıştım ama dinlemediniz ve yine mutsuzsunuz.

Alın unihertz tank tüm gün bak ekrana bitmek bilmez anca sizi rahatlatır
0 Likes
KürŞad81
Active Level 7
Galaxy S
Reklam sizler inanın diye yapıyorlar zaten ayrıca 1 günde çıkarır 1 haftada kullanım şeklinize göre değişir ben s23 ile 5.5 6 saat alıyorum konum falan daima açık
axeno
Expert Level 3
Galaxy S
Haklısınız. Zaten reklam ve açıklamalarda tipik kullanımdan kullanıma değişir yazıyorlar.
0 Likes
müyyü
Active Level 4
Galaxy S
Bir anormallik var gibi,,!!
Ben S23FE ile 8.5 saat ekran süresi alıyorum .üstelik 120hz.ve güç tasarrufu kapalı halde .
Sayfamda resmi var dün paylaşmıştım.

0 Likes
axeno
Expert Level 3
Galaxy S
Anormallik yok kullanımdan kullanıma değişir
Galaxy S
Evet var işte anlatamıyoruz ki acaba telefon bir kaç aya düzelir mi pil onu sordum suçlu ben oldum
0 Likes
Galaxy S
Yav arkadaşlar yıllardır Samsung telefonlarda film izlemek video izlemek fazla şarj yemez sadece YouTube izliyorum bide WhatsApp var daha iyi gitmesi gerekmiyor mu sadece beni suçluyorsunuz okadar yoğun telefonu elinden düşürmeyen kişilerden değilim
0 Likes