cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24+ kullanıcı yorumları

(Topic created on: 04-15-2024 07:23 PM)
1237 Views
Smttrtar
Active Level 3
Options
Galaxy S
S24+ kullanan var mı memnuniyet durumunuz nasıl. S23 ultra kullanıyorum whatsap görüşmeleri olsun akşam on kamera video kaydı olsun hiç memnun değilim. Hem büyük hem ağır olduğu için rahatsız olduğum şeylerden ötürü de geçiş yapmak istiyorum 
9 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Ama bu s24 plus resmen kronik sorunlu ve herkesin bence bunu bilmeye hakkı var
bevcan
Active Level 7
Galaxy S
S23 ultradan geçmenize gerek yok bence,fakat büyüklüğünden dolayı geçmek istiyorsanız ona bir şey diyemem,ben kullanıyorum,kamera,şarj,ekran,akıcılık,işlemci fazlasıyla memnunum,ama memnun olmayan arkadaşlarda var pek anlamış değilim,bence bir yakınınızda varsa elinize alıp uzun süre kurcalayın ve karar verin derim.
sekobaskan
Active Level 10
Galaxy S
Whatsap a serisindede aynı s24 ultradada ayni s25 dede aynı olur on kamera akşam çoğu telefonda tatmin etmez sizi 15 pro max de on kamera videosu düşük ışıkta iyi değil geçmeyin hiç
0 Likes
fansema
Active Level 8
Galaxy S
S23 Ultra'nın lensleri S24+'tan daha iyi. Eğer kalite sorunu yaşıyorsanız bence S24+ fayda etmez.
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy S
Şunu söyleyeyim s24 s23 serisine göre kamera netlemesi daha başarılı halka dışında kalan kısımlar flur olurken s24 serisinde böyle bir sorun yok
0 Likes
Galaxy_M12
Expert Level 5
Galaxy S
s23 ultra en üst segment,s24+ üst-orta segment(orta-üst demiyorum)
0 Likes
Smttrtar
Active Level 3
Galaxy S
Cevaplarınız için teşekkür ederim
0 Likes
Galaxy S
S23 ultra ile s24plus arasındaki büyüklük farkı çok az s24ün base modekini tercih edin bence ama s23 ultra kadar tatmin etmeyebilr
0 Likes