cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 fe

(Topic created on: 05-01-2025 05:33 PM)
400 Views
Atakan63
Active Level 8
Options
Galaxy S

Kısaca olay şu mavi ile çizdim bakın o 4tane şey var onları nasıl silebilirim boş yere duruyor benim için ne Hani ne lazım uygulama falan kurmak lazımsada yaparım rahatsız etti.

image

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
anoroyale
Active Level 8
Galaxy S
Düzenle kısmında o 8 tuşun olduğu kutucuk var ya onun en altındaki siyah küçük çubuğu aşağı kaydır genişletmeden daha fazla buton görebileceksin böyle olunca ekrana sığmayacağı için altta kalacak paneli kapatırken de ekrandan kaydırmak yerine orta tuşa basarsın ya da navigasyon çubuğunu kaydırırsın 3. Parti uygulama var mı bilmiyorum en iyi böyle yapılır isterseniz örnek foto atayım

View solution in context

Solution
anoroyale
Active Level 8
Galaxy S
Alttan hafif gözüküyor ama tablet diye telefonda gözükmezrxhGf9C8tx.jpgaI99r0YtCy.jpg

View solution in context

18 Comments
Alpointernet
Expert Level 2
Galaxy S
Silemezsin.
Furkans24fe
Active Level 9
Galaxy S
Düzenle kısmından başka birsey eklemeyi deneyin
Freshmaker
Active Level 6
Galaxy S
Kalem simgesine tıklayın.Ayar açılıyor.Düzenle ve tam düzenle açılıyor.Ordan deneyin.1746110244035.jpg
Atakan63
Active Level 8
Galaxy S
One ui 7 benimki emin misin?
0 Likes
Freshmaker
Active Level 6
Galaxy S
ben S23 ultrada one ui6 ya göre anlattım.kaldırmışlar mı o kısmı? Ben kurmadım henüz one ui7 yi.
0 Likes
Atakan63
Active Level 8
Galaxy S
Kaldırdılar o yüzden 3. Parti uygulama yada başka yöntem var mı diye soruyorum
0 Likes
kuntin
Active Level 2
Galaxy S
Onlar kalıcı öğe kalkmaz. One UI 8 ile opsiyon sunulabilir.
Atakan63
Active Level 8
Galaxy S
Of ya 3.parti yok mu bişiler
0 Likes
anoroyale
Active Level 8
Galaxy S
Ortadaki düğmeler var ya o düğmelerin kaç tane sıra gözükeceğini ayarlayabiliyorsunuz onu uzatarak o 4 düğmenin çok aşağıda kalmasını ve gözükmemesini sağlayabilirsiniz