cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 fe pil çabuk bitiyor

(Topic created on: 01-28-2025 08:38 PM)
383 Views
berateminkeskin
Active Level 3
Options
Galaxy S

Samsung galaxy 24 fe pil sorunj yasıyorum telefonu alalı 1 hafta oldu kronik bir sorunumuz var sizce yoksa algımı?? İş yerindeyken guc tasarruf moda ekran hızını 60 yapmama rağmen inanılmaz çabuk jarjim bitiyor bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi 

8-5 çalışıyorum telefon dayanmıyor
12 Comments
abdullah2104
Active Level 6
Galaxy S
At cope
0 Likes
Galaxy S
Niye
0 Likes
abdullah2104
Active Level 6
Galaxy S
Pili kucuk dayanmaz kral
s24fe
Expert Level 1
Galaxy S
Ne guzel yanlış bilgi verdiniz öyle😂😂😂😂 4700 küçük ise 3900 kullananlar napsın😂
abdullah2104
Active Level 6
Galaxy S
Power bankla yasiyorlar🙏
0 Likes
s24fe
Expert Level 1
Galaxy S
Reis senle 24FE hakkında konuştuğumuzdan emin miyiz?

8 saat ekran süresi alıyorum diyorum ve testlerde de bu çıkıyor her yerde members'ta 24fe kullananlar da bunu diyor

8 saat ekran süresi yetmeyen herhalde telefon bağımlısıdır
Melih_S24FE
Active Level 10
Galaxy S
Pilin ömrü boyuna göre olsayı 2800 3000binlik iphoneler 2saati çıkartamazdı, az mantıklı cevap verin adam ciddi soru sormuş dalga geçiyorsun
0 Likes
s24fe
Expert Level 1
Galaxy S
Samsung cihazlar ilk haftalarda pil optimizasyonu yapar; bu optimizasyon haftalarında pilin hızlı tükenmesine yol açabilir. Ben de Galaxy S24 FE kullanıyorum; pil ömrü 8 saat 30 dakikaya kadar ulaşıyor. Bu konuda, S24 FE'nin en uzun pil süresine sahip olan S24 modeli olduğunu belirtmeliyim. Biraz sabırlı olmanız gerekmektedir.
ByeByesamsung
Active Level 9
Galaxy S
S24 ulturada 8 saatte bitiyor yani çok normal sevgili kardeşim. Üzgünüm aldığım günden beri kaç kere gönderdim bilmem birşey yok diyip geri gönderiyorlar sende bir dene istersen.