Original topic:

S24 fe one ui 7

(Topic created on: 04-29-2025 08:43 AM)
66 Views
BatuNS
Active Level 4
Options
Galaxy S

Aşağılarda bir arkadaştan gördüm pls csc ye gelmiş demişti deneyeyim dedim gelmiş cidden. Güncellemeden sonra yine Türkiye csc sine dönsem sorun olur mu güncelleme konusunda yada kalsam herhangi bir sorun yaratır mı?

image

3nterprise
Active Level 7
Galaxy S
stabilite nasıl olmuş
0 Likes
BatuNS
Active Level 4
Galaxy S
Şimdi yüklendi gayet iyi gibi mesela eskiden şu videolarda olan sırayla ve hızlıca uygulama değiştirme şeyini yapamıyordum eski sürümde şuan yapabiliyorum animasyonlar çok güzel olmuş
0 Likes
Caesar_Enes
Active Level 5
Galaxy S
abd ve avrupada dağıtmaya başlamışlar hocam büyük ihtimal bugün yarın elimizde olur güncelleme
0 Likes
isaozdemir41
Active Level 5
Galaxy S
Benim telefonun csc su ne oluyor şimdi ben anlamadım. Türkiye orjinal kayıtlı diye aldım telefoncudan bunu. Ama tur yazmıyor 1745905352937.jpg
0 Likes
BatuNS
Active Level 4
Galaxy S
Hocam ayarlar/telefon hakkında/yazılım bilgilerinde servis sağlayıcı sürümü var orada yazması gerekiyor şu şekil:1745905545783.jpg
0 Likes
isaozdemir41
Active Level 5
Galaxy S
Böyle şu anda. Tur yazıyor. Peki bunu değiştirmiş olsam guncelleme için garantiden çıkar mı cihaz 1745905637691.jpg
0 Likes
BatuNS
Active Level 4
Galaxy S
Çıkmaz diye biliyorum ama siz yine de araştırın. Bildiğim kadarıyla rom, root vb şeyler garanti dışı bırakıyor.
0 Likes
isaozdemir41
Active Level 5
Galaxy S
Peki işlem basitmi. Ve hangi koda gecirmemiz gerekiyor
0 Likes
BatuNS
Active Level 4
Galaxy S
Hocam internette videoları var oradaki adımları takip edin. Ben PLS yani Polonya csc sine geçip aldım güncellemeyi.
0 Likes
isaozdemir41
Active Level 5
Galaxy S
Teşekkür ederim
0 Likes