cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 fe kumlanma servis

(Topic created on: 04-30-2025 12:07 PM)
274 Views
Saidemir
Active Level 5
Options
Galaxy S

image

image

image

image

image

Selamlar, iki defa servise verdim ikisinde de normal dediler gercekten normal mi S24 fe si olan fotoğraf atabilir mi ?
9 Comments
ntcebo
Active Level 1
Galaxy S
Ghost ekran dedikleri ekran korumasından taktırdın mı telefonuna
0 Likes
Saidemir
Active Level 5
Galaxy S
Yok ondan degil puruzlu gibi s24 ultra daki sorunlardan
0 Likes
Berkay_S22
Expert Level 1
Galaxy S
Kumlanma ben tam anlamadım nasıl bir değişikliği var normal ekran ile
0 Likes
areyousure
Active Level 10
Galaxy S
Bence kumlanma var. Bende de var ama bu kadar yok bence. Thh ye başvurmayı dene istersen
0 Likes
Erdi
Active Level 5
Galaxy S
Yetkili servis değişim yapmaz bunun için. Ama FE modelde olduğunu duymamıştım. S24 Ultraların hepsinde var ( olmadığını iddia edenler hemen yazacaklardır )

Samsung bunu sorun olarak görmüyor. Günlük kullanıma etkisi olmadığından ki gerçekten kullanıma bir etkisi yok.

Buradaki fotoğrafları görenler oha falan demesin böyle fotoğraf çekilince oha dedirtiyor ama çıplak gözle böyle görünmez.
0 Likes
LawCode
Active Level 6
Galaxy S
iç ekran zarar gördü mü hiç düşürme vesaire yaşadın mı
0 Likes
Erdi
Active Level 5
Galaxy S
Düşürmeyle alakası yok hocam bunun. Bu durum karanlık bir ortamda ve %20 ve altında bir ekran parlaklığında farkedilir. Normalde anlaşılması imkansız.
0 Likes
LawCode
Active Level 6
Galaxy S
hocam yüksek ihtimal kronik sorun ya (saçma gelebilir ama cidden öyle görünüyor)
0 Likes
Erdi
Active Level 5
Galaxy S
Sorun olarak kabul ettirebilsek Samsung'a kronik diyeceğiz de etmiyor ki 😂 S24 ultra panelleri hep böyle. S24 ultradaki sorunun yansıtma engelleyici ekran teknolojisinden kaynaklandığı söyleniyor. Geçen sene cihaz çıktığında ortalık yangın yeriydi. Ama yangın söndü insanlar alışınca. Kafaya takılacak bir şey değil.
0 Likes