cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 fe gereksiz bilgi

(Topic created on: Monday)
57 Views
Atakan63
Active Level 6
Options
Galaxy S

Eğer süpürge sesi açarsanız ve sesi max yaparsanız telefonun hoperlörlerinden hava çıkıyo baya baya bu sıkıntı yaratır mı bilmem ama denemek isteyen için link bırakıyorum. (Diğer modellerde de oluyomu bilmiyorum deneyip yazan olursa öğrenmiş oluruz)

7 Comments
Utku48
Active Level 6
Galaxy S
Gece geç saat olduğu için deneyemiyorum ama yarın deneyeceğim. Yalnız bir şey merak ettim size süpürge sesi açtıracak olay neydi acaba?
Atakan63
Active Level 6
Galaxy S
Onu sorma kardeş bende bilmiyorum jdjdhsishdx
Utku48
Active Level 6
Galaxy S
😂
plochy
Active Level 7
Galaxy S
Muhtemelen yüksek frekanslı bi ses çıkıyor o yüzden. Bazı telefonlarda direkt ayarlarda bi ayar ile bunu yapabilirsiniz tabiki süpürge sesi gelmeyecek ancak yüksek frekanslı ses gelecektir bunun genelde amacı hoparlöre su girmesi vb durumlarda temizlemek gibi kullanılır etklidirde.
0 Likes
Atakan63
Active Level 6
Galaxy S
Ipx60 lı sertifikalı telefonlarda geçerli diye biliyorum onu s24 fe de ipx8 ile ip6x var Hani onlarda böyle bi durum için tasarlanmıyor diye biliyorum ama bence frekans yüksek olunca o dediğiniz şey gibi bi olaya dönüyor olabilir tam dediğin olmasada.
0 Likes
plochy
Active Level 7
Galaxy S
Konunun ipx sertifikası ile alakası yoktur o sertifikalar cihazın genel suya karşı dayanıklıklarıdır (konu su olduğu için sadece su diyorum) bu ise hoparlör den ses çıkışını engelleyen suyu ileri itip yani çıkıştan atıp sesin normal haline gelmesini sağlar yani siz o süpürge sesini açtığınızda hava geliyor diyorsunuz ya süpürge sesi gibi yüksek frekanslı ses kullanılıp suyu ses titreşimi ile uzaklaştırıyorlar. Ipx ise cihazın içine su kaçması yada bozulmaya sebep olacak seviyede suyun cihaza hasar bırakması ile ilgili bi sertifikadır sadece su değil toz ve katı maddeler ile de ölçülür siz dediğimi anlamamışsınız 😊.
Galaxy S
Nasıl şeyler deniyorsunuz ya 😂
0 Likes