cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 fe almakla hata etmişim

(Topic created on: a week ago)
255 Views
umuttt35
Active Level 4
Options
Galaxy S

Bazı siteler de 14 Nisan icin s24 serisi güncelleme alacak diyorlar ve eğer yarın sabah s24 serisine güncelleme gelirse s24 fe güncelleme gelmeyecek çünkü samsung s24 fe yi s24 serisinden uzak tutuyor sonunda fe ibaresi koydu diye neden 23 Nisan da almak zorunda kalıyoruz güncellemeyi s24 serisine 14 Nisan demisken s24 fe neden 23 Nisan da almak zorunda s24 fe evlatlıkmı?

8 Comments
HaktanS23
Active Level 4
Galaxy S
Neden fe serisi alıyorsunu hocam düzü dururken çok bi farkta olmuyor aralarında
0 Likes
omeronder
Active Level 9
Galaxy S
Nasıl olmaz hocam. S23 sıfırı internette fazlaca pahalı. S24 fe şu anda 26k fiyat bandında. Düz s24 30 üstü çıkıyor.
umuttt35
Active Level 4
Galaxy S
Aynen öyle fiyat performans cihazı diye aldım ayrıca samsungun bu yaptıgı kullanıcıları değer vermemesidir
Atakan63
Active Level 6
Galaxy S
Yok ben delirdim ya 5cihaz var hepsinden de 1verecem tüm samsung uygulamalarına zevk alarak yapacam hemde delirttiler s24fe ye 33k verip en son çıkan diye alıyoruz s23 bizden önce alıyor samsung sevdiğim için fe (kısaca hayran sürümü) serisi aldım rezil oldum desem yeri kabak gibi belli s24fe ilk ve son fe serim olucak belli oldu.
0 Likes
umuttt35
Active Level 4
Galaxy S
Aynen öyle hocam benimde gerçekten pişmanım ayrıca s24 düzü 40 bandında suan
ByeByesamsung
Active Level 8
Galaxy S
Hadi sen de fe var 3 cihaz birden aldım. Sülalem telefon doldu.
0 Likes
umuttt35
Active Level 4
Galaxy S
Allah sabır versin cümlemize
0 Likes
SATHERION
Active Level 3
Galaxy S
Yanlış anlamayın fan edition (fe) modeller zaten s serisi modellerin uygun fiyatlarla satışa çıkarılması için bazı özelliklerin azaltılarak piyasaya sunulmuş halleri. Yani fan edition olanlar o yılın çıkan cihazına yapılan hayran kitlesi için özel tasarlanmış bir sürüm. Dolayısıyla ana sürümlerden farklı bir tarih olması normal. Önce ana sürümler daha sonra fan edition sürümlere güncelleme gelir yani. Ha bana kalsa hepsine aynanda gelsin ama imkansız o da.
0 Likes