Sizce normalmi arkadaşlar bana biraz fazla kullanıyor gibi geliyor ama.. en fazla kullandığım uygulama instagram 3 saatte %24 harcamış birde... View Post
Sizce normalmi arkadaşlar bana biraz fazla kullanıyor gibi geliyor ama.. en fazla kullandığım uygulama instagram 3 saatte %24 harcamış birde... View Post
Kuzenimle iPhone 13 ile Galaxy S22'yi karşılaştırırken kuzenim dedi ki: "Samsung geniş açı çekince çok bulanık çıkıyor, fotoğraf... View Post
Bu tuş hiçbi işe yarıyor mu? View Post
Ben geçen günlerde galaxybuds 3 pro model kulaklığımın kutusunu kaybettim bu kulaklığın kutusunu KVK'da ücret karşılığında veriyorlarmı Yoksa... View Post
S23 ultra hareketli fotoyu actim zaman duzgun yaomiyor bazen normal foto olorak cekiyor kasiyor ekran ve ceksede benim 5 6 saniye onceki halimi cekio... View Post
One ui 8 s24 plusa ne zaman gelecek net bir tarih var mıdır acaba? View Post
Arkadaşlar geliştirici seçeneklerinden yenileme hızını göster dedim ve sol köşede A N L I K olarak ekran tazeleme (hz) gösteriyor fakat arada bi... View Post
Selamlar, daha önce de bir başlık açmıştım ama çare bulamadım. Bu s24 plus ın GPS kesilmesi olayına bir çözem yok mu gerçekten? Biz telefondan birşey... View Post
Yaklaşıyoriz fe yede 1 2 güne gelir View Post
Cihazım 25w şarj aletine bağlı olmasına rağmen neredeyse hiç şarj olmuyor! "süper hızlı şarj" gösteriyor ama şarj olmuyor, bunun nedeni ne... View Post
User | Count |
---|---|
14 | |
13 | |
12 | |
12 | |
11 |