cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24+ bir hafta oldu alalı ama hem mobil hem WiFi sürekli kopuyor.

(Topic created on: 06-06-2024 10:24 PM)
897 Views
perihanım
Active Level 1
Options
Galaxy S
Yıllardır iPhone kullanırım böyle bir sorunun olabileceği aklıma bile gelmedi, teknosadan aldığım cihaz hem mobil hem WiFi sürekli kopuyor şaka gibi, çözümü olan var mı yoksa kangren iade sürecine mi girmeliyim:(
14 Comments
AEFSANE
Expert Level 5
Galaxy S
Samsungla iletişime geç derim bence
BUR-CHİNA
Expert Level 5
Galaxy S
Bende yıllardır Samsung kullanırım hiç yaşamadım..
SOUND18
Active Level 7
Galaxy S
3 aydan fazladır S24plus kullanıyorum sorun yaşamadım. Hattınız 4.5 g destekli ise sorun olmaz. Modem de de arayüz desteğini kontrol edin. Bu cihaz wifi 6 teknolojisi çok güzel kullanıyorum. Ya da başka bir hat takıp hücresel veriyi tekrar deneyin.
perihanım
Active Level 1
Galaxy S
Modem gelişmiş bir modem ve bağlı olan hiçbir cihazınızın bu sıkıntı olmadı, net telefonla ilgili, belki çift sim kullandığım içindir bilemiyorum, çözüm bulamazsam iade sürem var neyse ki
SOUND18
Active Level 7
Galaxy S
Hayırlısı olsun s24plus şu ana kadar kullandığım her yönden iyi bir cihaz. İade süreniz varsa hakkınız değerlendirin. Sim kartlar yok iken kopma var mı wifi de deneme şansınız varsa sorun yapmaz ise sim kartlarla ilgili olabilir sorununuz
0 Likes
perihanım
Active Level 1
Galaxy S
Ne yazık ki her senaryoda kopuyor, eski telefonum da çift hat geri ona takıp denedim sorun yok, ağ sıfırlamayı deneyeceğim şimdi tekrar
0 Likes
SOUND18
Active Level 7
Galaxy S
İnşallah sorununuz düzelir. Adınıza üzüldüm.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Ayarlar genel yönetim sıfırla Ağ ayarlarını sıfırla işlemini yapın
cosmiclux
Active Level 7
Galaxy S
Bundan 1 hafta önce vs play storede bu uygulamanın güncellemesi olduğunu gördüm güncelledim android telefonlarda wifi ayarlarını sağlayan bir uygulamaymış google gömülü olarak ekliyomuş tüm android tellere. Güncellediğimden beri wifide kopma veya yavaşlama vs oluyo yorumlara girip baktığımda da insanlar bundan şikayetçi. Bundan olabilir mi acaba girip bakın bi1717710987077.jpg