cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S24 Ultra'da Banka uygulamalarının ekran görüntüsünü alamıyorum

(Topic created on: 01-31-2025 11:35 AM)
702 Views
ongbey
Active Level 3
Options
Galaxy S

S24 Ultra'da Banka uygulamalarının ekran görüntüsünü alacağım zaman app does not allowed benzeri bir hata mesajı çıkıyor. Fakat Enpara Müşteri hizmetleri ile yazıştığımda bunun Android telefonlar ile ilgili olduğunu söylediler. Bu konuya açıklık getirebilecek birisi var mı

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy S
Bankalara ait uygulamalar bu tür işleri kısıtlamaktadır telefonla ilgili bir durum değil o

View solution in context

0 Likes
9 Comments
Galaxy S
Bazı uygulamalar bunu kısıtlıypr
Galaxy S
Uygulama ile alakalı yani mobil bankacılık uygulaması ekran görüntüsü almanıza izin vermiyor
AlperGüler
Expert Level 2
Galaxy S
Güvenlik için
Galaxy S
Telefonla değil uygulamayla alakalı
0 Likes
ongbey
Active Level 3
Galaxy S
Ok, tekrar banka ile görüşüp döneceğim
0 Likes
YunusG
Expert Level 1
Galaxy S
Bazı uygulamalar, güvenlik amaçlı ekran görüntüsü almayı engeller. Örneğin, WhatsApp'ta bir profil resminin ekran görüntüsünü alamazsınız, veya Chrome'da (ve diğer bazı tarayıcılarda) gizli sekmede ekran görüntüsü alamazsınız. iOS'te biraz daha farklı işliyor. Ekran görüntüsünü alabilirsiniz, ancak ekran görüntüsünde eğer ki engellenen bir içerik varsa, "Bu içerik engellendi" tarzı bir yazı içeren bir ekran görüntüsü alırsınız. Tamamen uygulama kaynaklı.
0 Likes
adnan34
Active Level 7
Galaxy S
Güvenlik amaçlı programın özelliği
0 Likes
Solution
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy S
Bankalara ait uygulamalar bu tür işleri kısıtlamaktadır telefonla ilgili bir durum değil o
0 Likes
Karaprens61
Expert Level 1
Galaxy S
Kardesim bende alamıyorum dekont alacaktim ziraat bankasindan aldırmadı . Herhaldee almamizi istemiyorlar sorun telefon degil uygulama s24 ultra
0 Likes