cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 Ultra Pil Performansım.

(Topic created on: 05-31-2024 11:37 PM)
1022 Views
liann44
Active Level 6
Options
Galaxy S
Arkadaşlar herkese selamlar cihazımı alalı 3 gün oldu Sıfır aldım 512 GB model fakat pil performansı Beni ilk iki gün üzdü fakat 3. ve 4. günde biraz düzelmeye başladı Hatta bugün gayet memnun kaldım biraz diyebilirim ama tam emin değilim Telefonu sürekli%100 parlaklık da kullanıyorum çünkü ben buna alıştım 15 Pro Max kullanırken de böyle kullanıyordum Bu yüzden bu cihaza geçince gene böyle kullandım ve size son 3 günün pil performans detaylarını atıyorum ben bu işlem pek anlamıyorum ama siz değerli hocalarımın anladığını düşündüğüm için sizlerle paylaşmak istedim cihazımda bir sorun var mı veya pil performansımda ? 

image

image

image

21 Comments
liann44
Active Level 6
Galaxy S
Dip Not: şu anda 20 Volt Apple şarj aleti kullanıyorum fakat dün gece itibari ile Samsung Galaxy Watch 6 47 milimetre ve Samsung Galaxy buds 2 Pro siparişimi de verdim yanına da 45 Volt orijinal Samsung şarj adaptörü Siparişi de verdim
@BurhanA55
0 Likes
cosmiclux
Active Level 7
Galaxy S
Kral hep mobil veride mi kullanıyosun eğer öyleyse mobil veri çok pil yiyo
0 Likes
liann44
Active Level 6
Galaxy S
Hayır genelde Wi-Fi da kullanıyorum sadece dışarıda veya evin balkonunda Wi-Fi çekmeyen yerlerde kullanıyorum kısaca. Fakat şöyle araya gireyim bu cihaz 15 Pro Max'ten daha iyi bir cihaz bunu hepimiz biliyoruz Ve ben eski cihazımda yani iPhone 15 Pro max'te bu kadar takılmıyordum belki de yıllarca iPhone kullandıktan sonra Samsung'a geçtiğim için gözüm Sürekli oraya gidip veya bana öyle geliyormuş gibi olabilir bilmiyorum tamamen Acemi olduğum için sizlere soruyorum
0 Likes
Galaxy S
Ve yine hayırlı olsun önerim 25w adaptör kullanmanız çünkü w arttıkça pil ömrü kısalır ve ayarlarda pil kısmında şarj ayarları var oradan hızlı şarjı kapatırsanız pil ömrü daha uzun olur.
0 Likes
liann44
Active Level 6
Galaxy S
Dediğiniz şeye Kesinlikle katılıyorum 45 voltluk bir adaptör kullanırken hızlı şarjı kapatırsam pil ömrüm uzayabilir sanırım Doğru mu söyledim ? Eğer öyle ise bile Ben zaten bu cihazı tam performansla kullanmak için aldım ve o kadar para verdim ve bu yüzden pil sağlığı gibi küçük sorunlara takılmak istemiyorum Çünkü yıllarca iPhone'da ben bu soruna katlandım ama en azından Samsung tarafında katlanmak istemiyorum ve cihazın bana vermiş olduğu maksimum performansı kullanmak istiyorum zaten pil değiştirme ücreti çok bir şey değil Yıllar sonra değiştiririm diye düşünüyorum
Galaxy S
Haklısınız zaten aslan besleyen yemini düşünmez ben sadece gündelik kullanımda sizi daha uzun süre götürsün diye dedim ve hızlı şarjı kapama özelliği sadece aciliyeti olmadığı zamanlar için geçerli
0 Likes
cosmiclux
Active Level 7
Galaxy S
Hocam samsung ve applede ilk 1-2 hafta telefonu kullanım alışkanlığına göre pili optimize eder. Bu değerler zamanla artacaktır. Şu an pil optimizasyon aşamasında. Eğer çok oyun vs oynamıyosan ekran yenileme hızıbı 60hze sabitleyebilirsin. Always on display ayarını Göstermek için dokun yapabilirsin. Ayarları kurcalayarak kendine uygun şeyleri bulabilirsin.
liann44
Active Level 6
Galaxy S
Hocam ekran yenileme hızını düşürmeyi asla tasvir etmiyorum dediğiniz şey doğru Tabii ki de bir performansını arttıracaktır fakat Ben yıllardır 120 yenileme hızı kullandığım için cihazlarımda bu yüzden bunu yaparsam resmen cihazı çöp etmiş olurum kendi gözümde yani kullanamam öyle söyleyeyim sürekli açık ekran hakkında dediğinizde doğru kesinlikle Fakat ben sürekli gözükmesini istiyorum Daha doğrusu Dediğim gibi benim yıllarca sürekli yani alışkanlığım bu Ben bu şekilde kullanabiliyorum ve bu şekilde sevebiliyorum ve bunu değiştirmek istemiyorum Çünkü neden değiştirmek istemiyorum açık konuşayım yanlış anlamayın yani Bu cihazlar 70 bin liralık ve 80 bin liralık cihazlar ve bu cihazlarda böyle küçük şeylere dikkat edip pil korumak için ayarları yapmamıza gerek kalmamalı Çünkü o kadar para vermişiz Bunun karşılığını almamız gerekiyor ki şu anki bir performansından muzdarip değilim aslında şu an memnunum Fakat bu performansın daha üst seviyeye çıkmasını istiyorum çünkü Android dediğimiz zaman akla ilk gelen şey özgürlükten sonra bir performansı oluyor ve şu an Android işletim sisteminin en amiral gemisi olan telefonunu kullanıyorum yani bunu herkes biliyor ve bu yüzden böyle Yüksek seviye amiral gemisi bir telefonda bunun gibi şeylere takılmak istemiyorum Bu yüzden sizlerle ben bu soruları soruyorum bu kadar detaylı mesajlar yazıyorum
0 Likes
Galaxy S
Aslında değerler söylediğiniz kadar kötü sayılmaz bence şuan her şey normal görünüyor.
0 Likes