cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S24 Ultra Kasım Ayı Pil Performansında Düşüş

(Topic created on: 12-12-2024 08:34 PM)
104 Views
shizerk
Active Level 7
Options
Galaxy S

S24U kullanan birisi daha konu açmış bende deneyimlerimi aktarmak istedim kasım ayı güncellemesini yaptıktan sonra ekran süreleri neredeyse 2-3 saat geriledi en azından benim için. Diyebilirsiniz kullanıma bağlı v.s geçen ay nasıl kullanıyorsam şimdi de öyle kullanıyorum ve bariz bi şekilde ekran süreleri düştü sorunu tek yaşayan ben olamam 7 sene güncelleme alacak telefona bile şimdiden bu yapılıyorsa birşey demiyorum planlı eskitmeyse şuan ki daha S25 serisi bile tanıtılmadı. Keşke sadece güvenlik güncellemesi atsalar :)

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
GRKN17
Expert Level 4
Galaxy S
Sonuna kadar haklısın bende aynı sorunu yaşıyorum normal de 80 şarj ile 8 saat ekran açık süre varken şimdi aynı kullanımda 6 buçuk saat oluyor ek olarak Kasım güncelleme yapıldı

View solution in context

3 Comments
Solution
GRKN17
Expert Level 4
Galaxy S
Sonuna kadar haklısın bende aynı sorunu yaşıyorum normal de 80 şarj ile 8 saat ekran açık süre varken şimdi aynı kullanımda 6 buçuk saat oluyor ek olarak Kasım güncelleme yapıldı
shizerk
Active Level 7
Galaxy S
bundan sonrada pek düzeleceğini sanmıyorum umarım yanılıyorumdur s23 ultrayada aynısını yaptılar ama bu kadar erken değildi sanki ya..
GRKN17
Expert Level 4
Galaxy S
Aynı model cihazdan bahsediyorum bende s24 ultra