cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S24 Ultra IMEI açıldı

(Topic created on: 01-03-2025 11:44 AM)
881 Views
L-DRAGO
Expert Level 1
Options
Galaxy S

Bugün S24 Ultra cihazımın IMEI si açıldı dostlar. Hattım Turkcell.

image

Resolved!
L-DRAGO
Expert Level 1
Galaxy S
Adıma açılan gönderilerde yaptığınız yorumları da gördükten sonra samimiyetinize zerre kadar inanmıyorum. Her neyse selametle...
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy S
Ne zaman açılacak diye paylaşımlar gördüm sizin gibi içine düşlediğim kim paylaşmış bakmıyorum sizin sanmıştım doğrudur ama hat türkcell değil mi 🤣
Solution
Alickk
Active Level 6
Galaxy S
Hayırlı Olsun 😊
L-DRAGO
Expert Level 1
Galaxy S
Teşekkürler dostum. O kadar saçmalık arasında destek vermen beni mutlu etti 😊
Alickk
Active Level 6
Galaxy S
Ben Tarafsızım Açıkçası (:
Solution
baba41
Active Level 1
Galaxy S
Bilgi için teşekkürler üstad. Boş yorumlara tenezzül etmeyin. Bu arada bilmediğimden soruyorum; benimde s24 ultra cihazım var. Yılbaşında imei süresi yenilenme olayında bir kısıtlama var mı? Mesela 2 döngü sonra tamamen kapanır mı? Sormamda ki sebep server kaydına gerek var mı sizce?
L-DRAGO
Expert Level 1
Galaxy S
Adı üstünde hocam BOŞ YORUMLAR. Ciddiye almak istemiyorum ama kendileri arı kovanına çomak sokar gibi bana sataşıyor. Hatta herif o kadar kudurmuşki gidip benim adımı kullanarak gönderi açmış ve çözüldü dağıtıyor. Ben bu kadar kendini rezil rüsva edip çocukça hareketler yapana daha önce çok rastlamadım. Her neyse sizin sorunuza cevap vereyim hocam; yılbaşında imei sıfırlanma konusunda herhangi bir kısıtlama olduğunu hakkında bir şey duymadım. Yeni bir yasa gelmediği sürece imeiler her yıl sıfırlanıyor. Eğer Knox ve Samsung passten feragat etmek size sorun değilse server kayıt yapmanızda sorun yok ama server kayıt şu aralar kapalı ve açılan kayıtlarda 300 dolar gibi pahalı rakamlar isteniliyor 😊
baba41
Active Level 1
Galaxy S
Cevap için teşekkürler. 🙏😊
L-DRAGO
Expert Level 1
Galaxy S
Rica ederim ne demek 😊
0 Likes
Solution
medemen
Active Level 10