cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 Ultra Dil paketleri türkçe yok.... ?

(Topic created on: 02-02-2024 10:41 PM)
10821 Views
scekmis
Active Level 1
Options
Galaxy S
Uzun süredir Note20 kullanıyordum. Çok uzun süredir kullandığım ve alıştığım klavyeden türkçe konuşmayı yazıya aktarma özelliği, yeni satın aldığım S24 ultra klavyesinde ne samsung nede google seçeneklerinde yok. Bu yazıyı bile yazmak çok zor geliyor.
Hatta s24 ultra nın otomatik metin düzeltme özelliğini bile kapattım çok saçma öneriler getiriyor.
Özellikle Baş harfi yanlış yazınca baş harfi doğru kabul ediyor sanki iyice saçma seçenekler çıkıyor.
Türkçe dil paketi nezaman gelir?
O zamana kadar Note20'ye geri dönmeyi düşünüyorum.

image

3-5 tane dil var böyle saçmalık mı olur?
9 Comments
_KR0N0S_
Active Level 9
Galaxy S
Haziran-temmuz gibi gelexek deniyor bakalım umarım bir an önce gelir,samsung dil desteği konusunda apple ve google dan çok geride maalesef
scekmis
Active Level 1
Galaxy S
Note20'de çatır çatır kullanıyorum. Okadar uzayacaksa dayanamam ben muhtemelen...
Bilsem zaten almazdım. Satarken çeviri konusunda çok iyi falan dediler tereddüt etmeden aldım.
scekmis
Active Level 1
Galaxy S
Arabayı bile türkçe kullanamıyorum ben... 😅
Bilgisayar televizyon vs. Hepsi ingilizce...
Türkçe sadece metin yazarken kullanıyorum.
Günlük iş aktivitesi de %60-70 ingilizce oluyor.
Türkçe arkadaşlarla yazışmalarda vs kullanıyorum.
scekmis
Active Level 1
Galaxy S
Eski cihazlarda türkçe konuşma'dan yazıya dönüştürme özelliği var. S24'te yok. Hem google hemde samsung resimde yüklediğim bu dillere destek veriyor...
yarroo
Active Level 4
Galaxy S
benim s21 de var takas yapalım karşim
0 Likes
invoker
Active Level 6
Galaxy S
Gboard yükle en iyi klavye
scekmis
Active Level 1
Galaxy S
Yükledim çok büyük ve boyutu ayarlanmıyor, samsung klavye'de daha çok sembol kullanımı var.
₺ % € $ gibi şeyleri çok kullanıyorum benim için kullanışlı değilmiş.
Ama voice to text çalıştı teşekkür ederim bilgilendirme için
0 Likes
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy S
Herhalde siz bir şeyi atlıyorsunuzdur, böyle bir özelliği durduk yere kaldırdıklarını sanmam. Benim Galaxy A51'imde Google Sesle Yazma hem İngilizce'yi hem de Türkçe'yi destekliyor.Screenshot_20240203_001338_Samsung Keyboard_1000014384_1706908419.pngScreenshot_20240203_001347_Settings_1000014385_1706908428.png1706908509638.jpg
scekmis
Active Level 1
Galaxy S
Malesef ben de ilk başta öyle düşündüm. Eski Note20 yanımda kontrol ettim herşey süper. Ben ingilizce türkçe ve almanca kullanıyorum. S24'ü Çarşamba aldım telefonu Haftasonu bakarım dedim. Bugün benden kaynaklı bir durum olmadığına karar verdim. 2kişi daha benden önce şikayette bulunmuş. Ama Galaxy Store'da konuya bakan cevap veren yok sanırım... bide ingilizce yazayım dedim belki globalden bakan olur...
3gündür sağlam işkence oldu...
Bu yazdıklarımı bile tek tek basa basa yazdığıma inanamıyorum. Normalde konuşma sıkıntısı olmayan her durumda konuşarak cevap yazıyordum. Araba kullanırken falan da büyük kolaylık... 1706909137449.jpg