cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 ULTRA VS S23 ULTRA

(Topic created on: 12-27-2023 04:34 PM)
910 Views
GLXY_S23_S24ULTRA_WU
Expert Level 5
Options
Galaxy S
Lenslerin büyüdüğü apaçık ortada 

image

9 Comments
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Sade bir paylaşım Bilgi verdiğiniz için sağolun. Aynen Doğru Lens Büyüklükleri rahatlıkla bariz ediyor kendini. 👍
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Sizin S24 ile olan fikriniz nedir peki ?
Galaxy S
Düz s24'ü üvey evlat gibi bırakmışlar yani düz s24ün A serisinden bi farkı kalmamış , bütçesi olan Ultra alır bütçesi olmaya Plus alır diye düşünüyorum, çünkü Plus ile düz S24 arasında bariz **bleep** var bu sefer , en büyün **bleep** mesela WQHD ekran, batarya ve işlemci olmuş, kesinlikle almak istesem Plus almak isterdim
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Güzel, Fikrinizi Beğendim Ama Yinede S24'ün de hakkını yememek gerek. Önemli olan bakalım Performansı olacak Tabikide Bi Snapdragon kadar olmayabilir. Ama kesinlikle eksi kalır yanı olmayacak diye düşünüyorum. Tüm S24 Serisi ile olan bir Yazım var ona bakabilirsiniz. Orada Fikrimi yine belirtmişti. Diğer dediğinize katılıyorum Bakacam çıktıklarında Ya S24 yada S24 Plus'ı Almak gibi bir fikrim var Tabi A54'den de Gayet memnunum ama yıllar sonra tekrardan Bir S Serisi deneyimi lazım. 😊
Galaxy S
Hayırlısı olsun şimdiden, umarım istediğiniz gibi doğru bir seçim olur
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Sağolun, Sizin içinde aynı şekilde. Eklemeyi unuttum Tabikide S24 Ultra Muazzam bir alet S23Ultra'da ama maalesef bütçeyi o kadar zorlamak istemiyorum yoksa düşünmeden Ya S23 Ultra yada S24 Ultra alırdım.
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy S
Düz model için FHD ekran İyi, batarya boyutu için normal, işlemci keşke tüm modellerde aynı olsaydı
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Neden s24 a54 benzemis
by35
Active Level 8
Galaxy S
S serisi ultra hariç a serisine benziyor bence çok saçma
0 Likes