cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S24 ULTRA SUYA ve TOZA DAYANIKLILIK!

(Topic created on: 12-13-2024 12:08 PM)
42 Views
Robisso
Active Level 1
Options
Galaxy S
Selam arkadaşlar,
S24 Ultra'ya sahibim. Suya ve toza dayanıklı olduğunu biliyoruz.
Gün içinde kullanımlarda bazen telefonumuzun ekranında, kulağımıza dayadığımız kısımda, hoparlörde vs... minik tozlar, toz partikülleri olabiliyor...
Arada suyun altında tutup bir kaç saniye yıkamanın zararı olur mu acaba? Bunu deneyen, bu konuda kesin bilgi sahibi olan arkadaşlar varsa merakla geri dönüşlerini bekliyorum :) Teşekkür ederim şimdiden.
4 Comments
Solution
AlperGüler
Expert Level 1
Galaxy S
Su basıncı vs ben olsam kasti olarak denemezdim ne olur ne olmaz
Solution
Strow
Beginner Level 2
Galaxy S
Öyle yaparsanız daha içeriye kaçar ve çamurlaşır. Elinizdeki kullanmadığınız bir dış fırçasıyla nazikçe hoparlör ve mikrofon kısımlarını temizleyebilirsiniz.
Solution
omerluna
Expert Level 5
Galaxy S
Tazyikli su olmadığı sürece sorun olmaz ama öyle de toz temizlenmez. Bence bi kulak pamuğunun ucunu ıslat sonra onunla ileri geri ileri geri sürttür oraya daha sonra kuru olan kısımla kurula sonra da clear wave uygulamasını indirip hoparlördeki suyu çıkaracak frekansta sesin oynatılmasını sağla bu daha iyi ve sağlıklı bir yöntem.
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Yıkayacaksanız su temiz olsun hazır su gibi Çeşme suyuyla yıkamayın. Ben olsaydım böyle bir şey denemezdim denemenizi de önermem. Islak Mendilli telefonu silip peçete ile ıslak yerleri kurutmanızı tavsiye ederim ıslak mendildeki su saf olmadığı için cihaz içeriğine kaçırmamaya Özen gösterin zarar verir Yoksa kaçarsa.
0 Likes