cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 + Sarjım çok hızlı bitiyor

(Topic created on: 11-12-2024 07:31 PM)
76 Views
barisssss
Active Level 1
Options
Galaxy S

Telefonu alalı 20 gün oldu geldiği günden beri aynı. Araştırdığımda ilk 2 hafta normaldir dedi fakat hala düzelmedi. 20 dk boyunca sosyal medyada geziyorum rahat 15 10 sarj kaybı yaşıyorum

7 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Ne Kadar Bir Cihaz İçin Bataryası İyi Gidiyor Deselerde Pilinden Memnun Olmayan Çıkıyor Bir Şekilde Yanlış Anlamayın Gerçekten Belki Dediğiniz Gibidir Demek İstediğim Bataryası Çok İyi Gidiyor Denilen Bir Cihazın Bazı Kullanıcılarda Hızlı Bitmesi Garip Geliyor Bana Sadece
barisssss
Active Level 1
Galaxy S
Baya hızlı bitiyor gerçekten 1 el wild rift oynuyorum cihaz hem cok ısınıyo hem 20 dk lık bir oyunda 15 20 sarj kaybı alıyorum nerdeyse
0 Likes
Citos
Active Level 6
Galaxy S
Telefonu ne kadar sürede ve nasıl şarj ediyorsunuz. Bu tüketim mobil veride mi yoksa wifi ağında mı, cihaz parlaklığı ne seviyede? Arkaplanda çalışan uygulamalar da dahil olmak üzere buna sebep olabilir.
0 Likes
barisssss
Active Level 1
Galaxy S
Hafta içleri işlerim olduğundan dolayı sadece sabah edip akşam takıyorum gün kullanımı fazla olmamasına rağmen hızlı bitiyor. Wifi ve mobil veri değişiyo kesin bir şey yok. Cihaz parlaklığı ise en azın 2 tık üstünü kullanıyorum.arkaplanda normal uygulamalar var
Galaxy S
Ben de yakalaşık 20 gündür kullaıyorum bende hiç bir sorun yok Şarjı 2 3 gün gidiyor hiç bir ısınma da yok
0 Likes
barisssss
Active Level 1
Galaxy S
Bende niye tam tersi hala anlamış değilim yanlış da kullanmadım
0 Likes
Fatihh
Active Level 7
Galaxy S
Evet katılıyorum bende de aynı, şarjı çok iyi gidiyor
0 Likes