cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 Plus vs Mi14T Pro vs iPhone 14

(Topic created on: 12-17-2024 04:45 PM)
305 Views
BerkeS24Plus
Active Level 8
Options
Galaxy S

Başlıktaki gibi, sizce hangi telefon bu versusu alır ?

22 Comments
AlperGüler
Expert Level 2
Galaxy S
14 geride kalır orası kesin ama s24 plus kullanmasamda s24 plus derdim
kelyesa
Active Level 6
Galaxy S
ben olsam s24plus alırdım. xioamiden çok anlamam ama iphone14den iyidir muhtemelen, 60hz var kabul edilemez bir şey o fiyata
AlperGüler
Expert Level 2
Galaxy S
İp15 pro vs s24 plus en iyi rekabet olurdu ama işte bunun cevabıda direkt renkler ve zevkler
kelyesa
Active Level 6
Galaxy S
iphone15pro mu s24 plus mı diye soracak olursan direkt "İOS istiyorsan ip15pro Android istiyorsan s24plus al" denirdi. Ama s24 plusın yanında düz iPhone 14ün bence adı bile anılmaz
özgür_s21fe
Expert Level 2
Galaxy S
14t pro donanım olarak en iyisi ama biraz Samsung fanboyluğum olduğundan one ui sevdiğimden s24 plus. İlla Samsung olsun demiyorsanız net 14t pro
BerkeS24Plus
Active Level 8
Galaxy S
İkisi bribirine çok yakın telefonlar ama ben tercihimi S24 Plus tan yana kullandım, hem arayüzü daha kararlı. hep Samsung kullandığımdam dolayı bir marka alışkanlığı var.
özgür_s21fe
Expert Level 2
Galaxy S
Ben de aynı şekilde düşünüyorum
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
S24 Plusın İşlemcisi Snapdragon 8 gen 3 Ayarında Xiaominin Snapdragon 8 Gen 2 Ayarındaydı Yanlış Hatırlamıyorsam
YunusG
Active Level 10
Galaxy S
Hepsi güzel cihaz. iPhone 14, base model ve eski olmasından dolayı 1-0 geride. En uzun güncelleme Samsung'da. iPhone, belki Xiaomi'yi geçebilir, Apple fazla güncelleme verirse geçer. Kamerada iPhone 14 yine kaybediyor. Ayrıca bataryada da kaybediyor. İşlemci gücünde Xiaomi önde. Ekranda da Samsung önde. Batarya Xiaomi. Kamera ikisi de güzel, arka kamerada ikisinin de önde oldukları konu var ama ön kamerada Samsung önde. Yazılım olarak Xiaomi en geride. One UI 7 ile muhtemelen iOS'i de geçecek. Ayrıca yapay zeka özellikleri ile One UI şu anda önde. Kullandığım uygulamalardan dolayı ben iPhone almam. Xiaomi de yazılımından nefret ettirdiği için açık ara Samsung diyorum.