cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 Plus / oneui7

(Topic created on: Friday)
32 Views
Ybnrs
Active Level 2
Options
Galaxy S

S24+ kullanıcısıyım, one ui7 yüklediğimden beri, cihazda ısınma sorunu yaşıyorum.

Çözümü olan var mı ? Bir uygulama yada bir özellik açık olduğu için mi ? Yapıyor bunu. Yoksa sizlerde de aynı mı ? 

Bayram da aşırı ısınma sebebi ile Google haritaları açamadım. Cihazınız aşırı ısınmıştır, soğumasını bekleyiniz uyarısı yüzünden 20 dakika boyunca beklemek zorunda kaldım. 
12 Comments
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
İnstagram kullanıyor musunuz?
0 Likes
Ybnrs
Active Level 2
Galaxy S
Evet. Kullanıyorum.
0 Likes
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
İnstagram optimize bir uygulama değil. Yaz ayında olduğumuz içinde ekstra ısınıyor telefon.
0 Likes
Ybnrs
Active Level 2
Galaxy S
Öneriniz ?
0 Likes
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
İnstagramı derin uykuya alın. Arka planda çalışmaya devam ederse silin. Ekstra olarak hard reset atmadıysanız cihazın rahatlaması için hard resette atabilirsiniz.
Galaxy S
instagramı silmek 2025'te pek mümkün değil, lite kullanabilirsiniz
0 Likes
kereewm
Expert Level 2
Galaxy S
Bu "cihazınız aşırı ısınmıştır" uyarısını her telefonda veriyor mu. Benim telefonumda ısındığı zamanlar hiç böyle bildirim vs gelmemişti
0 Likes
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
Aşırı yüksek sıcaklıklara ulaşırsa veriyor.
Galaxy S
Çeşitli uygulamaları derin uykuya alın (varsa instagramda dahil ) 60 hz da kullanın cihazı güç tasarrufunuda aktifleştirin ara sıra kullanın cihazı sürekli kullanmayın günde bir yeniden başlatın günde 2 3 seferde cihazı optimize edin. (Benim Yaptıklarım Bunlar)