cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 Plus Pil

(Topic created on: 01-23-2025 12:37 AM)
189 Views
mahmut4507
Beginner Level 5
Options
Galaxy S

Merhaba cihazı dün aldım. Tam şarj olduktan sonra ekran sürem ve arka plan pil kullanımı normal mi?

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
mahmut4507
Beginner Level 5
Galaxy S
Yeni telefonlarda zaten batarya süreleri ilk başlarda çok belirleyici olmaz. Zamanla oturur. Merak ettiğim konu cihazı ilk alanlar direk bu süreleri görerek mi cihazı kullanmaya başladı? Eğer öyleyse ve zamanla ortalama ekran süresi 8 saatleri görecekse benim açımdan batarya tatmin edici. Şu ana kadar cihazda tatmin olamadığım tek konu kamera. Daha iyi olmalıydı bence.

View solution in context

0 Likes
9 Comments
Bekir_S22_S24
Expert Level 2
Galaxy S
Normal ayrıca 1 hafta pil optimizasyonu var kullanımına göre daha çok süre alıcaksın merak etme
mahmut4507
Beginner Level 5
Galaxy S
Cevap ve bilgilendirme için teşekkürler.
Bekir_S22_S24
Expert Level 2
Galaxy S
Rica ederim güle güle kullanın
AdaYağız
Active Level 7
Galaxy S
Normal zamanla artacaktır cihaz senin kullanımına göre optimize eder ben s24 plus ile %80 %20 arası 11 saat alıyorum
ppink
Active Level 7
Galaxy S
Bu normal değil normalden daha iyi. Yeni alınan cihazların kendine göre kullanımını öğrenmesi 1 hafta gibi bir süre alıyor ve sen ikinci gününden iyi bir ekran süresi almışsın
Alickk
Active Level 6
Galaxy S
Baya İyi 😊
Ümmet05
Active Level 9
Galaxy S
Gayet iyi bi süre. Ben haftalık kullanım bilgimde ortalama 6 saat 6.15 falan alıyorum 8 küsürleri gördüğümde oluyo bazı günler. Kullanıma göre değişiyo ama 7 saatlerse sürekli alabilirsen bu çok çok iyi bi süre
BerkeS24Plus
Active Level 7
Galaxy S
Normaldir merak etme. 1 hafta pil stabile olacak kullanım alışkanlığını öğrenecek. O zaman daha fazla gittiğini hissedeceksin.
Solution
mahmut4507
Beginner Level 5
Galaxy S
Yeni telefonlarda zaten batarya süreleri ilk başlarda çok belirleyici olmaz. Zamanla oturur. Merak ettiğim konu cihazı ilk alanlar direk bu süreleri görerek mi cihazı kullanmaya başladı? Eğer öyleyse ve zamanla ortalama ekran süresi 8 saatleri görecekse benim açımdan batarya tatmin edici. Şu ana kadar cihazda tatmin olamadığım tek konu kamera. Daha iyi olmalıydı bence.
0 Likes