cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24+ Google Maps yön, pusula sorunu

(Topic created on: 05-26-2024 04:19 PM)
466 Views
Lochness94
Active Level 1
Options
Galaxy S
Merhaba, ben iphone 11den saösung 24+'a geçtim. O telefonuda kullanırken hep google haritalar kullanıyordum. Ancak bu telefonda yönümü sürekli yanlış gösteriyor. Konumum doğru ama yönüm başka. Örneğin mavi noktanın önünde beliren ve sizin gittiğiniz tarafı gösteren yönerge ben telefonu tutup yürüdüğümde ters yöne gitmemle sonuçlanıyor. Sanki pusula telefonun alt tarafındaymış gibi. 

image

Fotoğraftaki yön aslında telefonun üst tarafı olması lazımken gittiğimde ters çıkıyor
8 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Maalesef bende kullanırken böyle ve çok can sıkıcı bazen yolda yürürken yanlış yollara bile girdiğim oluyor yıllardır da böyle
Lochness94
Active Level 1
Galaxy S
Hocam yani iş gereği çok kullanıyorum keşke çözebilsek bu sorunu 😕
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
yandex navigasyon hiç kullandınız mı bi denemenizi öneririm
Lochness94
Active Level 1
Galaxy S
Daha önce kullanmamıştım ama mecburen artık indirip birde onu deneyeceğim hocam
0 Likes
CanAcar
Active Level 8
Galaxy S
S23U - S22 aynı sorun mevcut. Uygulama kaynaklı olduğunu düşünüyorum
Lochness94
Active Level 1
Galaxy S
Sanırım öyle hocam ben sorunu bana özel sanıyordum ama aldığım dönüşlere bakarsak yaşayan bir çok kullanıcı mevcut
0 Likes
şevket8097
Active Level 6
Galaxy S
Bendede var s23 fe inş biri soyler cozumunu
0 Likes
Bordo
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Lochness94,

Belirtmiş olduğunuz uygulama, 3. parti bir uygulama olduğu ve Samsung tarafından üretilmediği için gelecek güncellemelerle, yazılımsal uyuşmazlıklar sonucu çalışmayabilir veya farklılıklar bulunabilir. Bu konuda uygulama üreticisine danışmanızı öneririm. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, bu durumu yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD

0 Likes