cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 FE kamera ayarları

(Topic created on: 3 weeks ago)
42 Views
borac
Active Level 2
Options
Galaxy S

Selamlar 10 gün kadar önce S24FE aldım. 

Önce ki cihazım iphone 11 di. 
Kamera biraz hüsran oldu benim için 😢

Ayarlarda mı bir hata var , birşeyleri mi yanlış yapıyorum anlamadım. 

Ama iphone 11 in çok gerisinde. Özellikle doğal renkler , netlik ve keskinlik , ois özellikleri konusunda 😢

Kamerada yapabileceğim bir ayar vs. var mı ? 
Yada tavsiye edebileceğiniz bir kamera uygulaması ? 
kogluozkan
Active Level 6
Galaxy S
good lock üzerinden camera assistantı indirin ve ordaki ayarlardan açıksa eğer hız yerine odaklamayı önceliklendiri kapatın daha net fotoğraflar çekebilirsiniz
0 Likes
borac
Active Level 2
Galaxy S
50 kere kurcaladım
Ama sanki bu cihazın kamerası bu kamera yazılımı ile performans kaybı yaşıyor çok 😢
0 Likes
kogluozkan
Active Level 6
Galaxy S
ayrıca bu iki fotoğrafı da hareket halindeki araçlardan çektim eğer ankara da yaşıyorsanız veya aramızda illaki yaşayanlar vardır yolları gerçekten çok bozukOR930rhcju.jpgyHVWuhxNcc.jpg
borac
Active Level 2
Galaxy S
Özellikle bu ois hikaye sanırım yada ben yanlış biliyorum.
Mesela ufak çocuğum var bol bol foto çekerim , çocuk milleti hareketlidir malum.
İp11 de çok çok seri hareketler yapmadığı sürece fotolar net ama s24 fe de çok hafif hareketlense bulanıklaşma başlıyor. 50M OIS ile çalışıyor diye biliyorum ama faydasız eleman gibi 😢
0 Likes
kogluozkan
Active Level 6
Galaxy S
50m fotoları çekerken telefon biraz daha yavaş çekiyor 12m kullanırsan farkı anlarsın
0 Likes
borac
Active Level 2
Galaxy S
Onda da OIS devreye girmiyor sadece 50M de çalışıyor diye okumuştum
0 Likes
Mronok
Active Level 8
Galaxy S
Harika fotolar videolar çekiyor hiç böyle problemler yaşamadım
0 Likes
borac
Active Level 2
Galaxy S
Ben hiç yakalayamadım 😊

En büyük rahatsızlığım çekimden sonra detayların bulanıklaşması ve hareketli bir nesne çekerken yeterince netlik veremeyişi 😢
0 Likes
borac
Active Level 2
Galaxy S
Teşekkür ediyorum o zaman bende sıkıntı sanırım
Şimdi pc de ki ip11 ile çekilen fotolara bakoyorum (ki o max. 12m ) bide yeni s24fe ile çektiğim fotolara bakıyorum alakaları yok maalesef.

Daha doğal daha net ve daha detayları karıştırmamış bir çekim var.

S24 Fe de örneğin bir kırmızı patlıyor , kıpkırmızı parlak bir hale dönüyor , ama ip11 de o gördüğün kırmızı kalıyor 😢

Ya da yajınlaştırdığında fotoyu s24fe de detaylar yumuşuyor , bulanıklaşıyor birbirine geçmeye başlarken ip11 çekimi daha net kalıyor.

Ç
0 Likes
s24fe
Expert Level 1
Galaxy S
15 Pro Max'in ters ışık koşullarında nesneyi karattığı durumda bile çatır çatır fotoğraf çeken bu cihaz her koşulda 11'den daha iyi çekecektir.Elimin altında 13 var s24fe kesinlikle fotoğraf çekimi detayları 13'e göre çok daha iyi yakınlaştırınca kalite düşüşü yok.

11 zaten geride çok kaldı,11 kullanan çok arkadaşım var ve hepsi kameramı beğeniyor.

Sizinki ya nosebo etkisi ya da S24FE'nizde bir problem var....
0 Likes