Original topic:

S24 FE Performance

(Topic created on: 05-01-2025 10:06 AM)
409 Views
burakissar
Active Level 7
Options
Galaxy S

S24 fe güncellemesini gerçekleştiren arkadaşlar vulkan mı şu anda opengl mi performans artışı hissettiniz mi oyunlarda yoksa çok bir **bleep** yok gibi mi ve herkes güncellemeyi beklediği tarihi yazabilir mi bence mayısın ilk haftasına kaldı bazıları teknik sorun mu çıktı acaba diyor ama neredeyse dünyanın her yerinde s24fe güncelleme aldı anadolumun havası mı bozdu güncellemeyi

14 Comments
attilabeg
Active Level 6
Galaxy S
Arayüzde gezinirken vulkan aktif öncekine göre daha akıcı ama oyuna girince OpenGL aktif oluyor
0 Likes
burakissar
Active Level 7
Galaxy S
Kral ben ilk açtığımda one ui 6.1 olmasına rağmen hesap makinesinde ve delta force da vulkan gösteriyordu şimdi hem gpu watch açınca N/A yazıyor full hem de oyuna girince atıyor
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Geliştirici Seceneklerinde Grafik birimi seçebiliyorsunuz, güncelleme yapmadığım için ben kontrol edemiyorum bir bakın isterseniz. Ayrıca vulkan olup olmadığını nasil farkediyorsunuz onu da bilmiyorum azicik cahilim bu konuda 😊
0 Likes
attilabeg
Active Level 6
Galaxy S
Grafik api seçme olayı çok önceden vardı bildiğim 6.1 deyken de 7.0 da da öyle bir ayar göremedeim. Vulkan olup olmadığını da geliştirici seçeneklerinden gpuwatch aktif edince grafikler açılıyor bir de context info diye altta bir bölüm var onun içinde Api yazar yanında herhangi bir uygulamaya girince Vulkan, OpenGl den hangisi yazarsa o an onu kullanıyordur. Özellikle samsung uygulamalarına bakın
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Teşekkürler bilgilendirme için 🙏
0 Likes
attilabeg
Active Level 6
Galaxy S
Rica ederim
attilabeg
Active Level 6
Galaxy S
Delta force normal oto vulkan kullanıyordur New State de de aynı 6.1 deyken de vulkan kullanıyordu ama oyuna girince atma olayını bilmiyorum.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Ha birde hocam ben CoD oynuyorum 40GB felan yer kaplıyor, eger sende oynadiysan Delta Force a geçilir mi nasıl oyun?
attilabeg
Active Level 6
Galaxy S
Hocam Cod bir ara oynadım beni pek sarmadı Delta Force da hiç oynamadım bir şey diyemeyeceğim şimdi