cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 FE ONE UI7 DEĞERLENDİRMEM

(Topic created on: 4 weeks ago)
48 Views
Kadir_KeserS24FE
Active Level 8
Options
Galaxy S
dün yaptım güncellemeyi cihazım S24FE yazilım gayet stabil çalişıyor pil aşirı kullanırsan biraz hizlı gidiyor ama onun haricinde pil optimizasyonu güzel aşırı ısınma ve kasma yok sadece arada bir kilit ekranında kasıyor nov bar güzel olmuş ama Always ON displayde pek iyi degil sürekli kayıyor kilit ekraninda gayet güzel bildirim paneli eski hali bence daha iydi kamera baya bi iyileşmiş eskiye oranla gayet iyi çekim yapıyor ben yüklemeden önce yedek aldım veri kaybına karşı ve yüklemeyi yapar yapmaz da fabrika verilerine sifrladim suanda gayet stabil bir şekilde çalışıyor cihazım
19 Comments
Doğan1
Active Level 3
Galaxy S
Sadece fabrika ayarlarınız sıfırlasak cihazda takılma ısınma sorunları çözülür mü acaba
0 Likes
Galaxy S
Benim cihazda aşırı bi ısınma olmadı uygulamalar yüklenirken normal bi ısınma oldu oda normal zaten suanda gayet stabil çalışıyor cihazım
0 Likes
Doğan1
Active Level 3
Galaxy S
Yani sıfırlamalı mıyım faydası olur mu
0 Likes
Galaxy S
Önemli dosyalarınızı yedekleyip deneyin bu büyük güncelleme olduğu için faydası olabilir
0 Likes
Doğan1
Active Level 3
Galaxy S
Tamamdır sağol
0 Likes
Doğan1
Active Level 3
Galaxy S
S24 ultra cihazım
0 Likes
musti61
Active Level 3
Galaxy S
Bende garip bir şekilde instagram fazla güç tüketmeye başladı1747221707900.jpg
0 Likes
Mronok
Active Level 8
Galaxy S
Isınmayan cihazım aşırı ısınıyor ve aşırı şarj gidiyor
0 Likes
Galaxy S
Cihaz nedir ben s24 fe kullanıyorum aşırı ısınma yok gayet stabil şunu söyleyim aşırı oyun oynayan biri değilim
0 Likes
Galaxy S
Abi bu kilit ekranındaki bildirimler silinmiypr
0 Likes