cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S24 FE Geekbench Skor denemesi PT1

(Topic created on: 11-05-2024 10:44 PM)
226 Views
s24fe
Active Level 8
Options
Galaxy S

Her testte farklı sonuç veriyor,ilerleyen günlerde kalibrasyon iyice bittikten sonra tekrarlayacağım testi.

Test esnasında ısınma gerçekleşmedi,S20FE'm ısınıyordu bu testte.
Diğer modellerle kıyaslamasını da koydum

image

image

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Arka kamera da ki gibi otomatik odaklama. Otomatik kadraj farklı. Yakın çekim yaptığın zaman görüntü bulanıklaşıyor otomatik odak olmayan cihazlarda. Ondan bahsetmek istedim

View solution in context

0 Likes
7 Comments
Ali_S24fe
Active Level 5
Galaxy S
Telefon nasıl almayı düşünüyorum.
s24fe
Active Level 8
Galaxy S
Süper cihaz.Pil süper kamera süper,işlemci geçen senenin amirallerinden üstte,günümüz amiralleri ile yakın seviyede,malzeme kalitesi çok hoş...Daha ne olsun daha ne istenir ki
0 Likes
Ali_S24fe
Active Level 5
Galaxy S
Ekranı nasil?
s24fe
Active Level 8
Galaxy S
Ekran konusunda ben memnunum,çerçeve kalınlığı 1,99mm olarak verilmiş bence estetik duruyor özellikle üst taraf çok estetik.6,7 inç ekranı var zaten ekranı kocaman olunca çerçevelere bakacak vakit kalmıyor.Adaptif 120HZ olması da pil verimliliğini yanında getiriyor.
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Ben kamerasını pek beğenmediğim için almadım. 4k 60fps de OİS çalışıyor mu? Birde ön kamera da otomatik odak yok
s24fe
Active Level 8
Galaxy S
Evet,deminden beri kamerayı sallayıp kameraya bakıyorum 4K 60FPS'te OIS çalışıyor.
Ön kamerada odak derken bahsettiğiniz durum Otomatik Kadrajlama mı?

O özellik de cihazımda var.
0 Likes
Solution
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Arka kamera da ki gibi otomatik odaklama. Otomatik kadraj farklı. Yakın çekim yaptığın zaman görüntü bulanıklaşıyor otomatik odak olmayan cihazlarda. Ondan bahsetmek istedim
0 Likes