cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 E-sim

(Topic created on: 3 weeks ago)
33 Views
svs48
Active Level 5
Options
Galaxy S

Merhaba arkadaşlar. Telefonumun ayarlarına girdiğimde sim kart yöneticisinde e-sim gözüküyor. Ama açıklama olarak mobil ağlara bağlanmak için fiziksel sim e gerek olmadan e-sim kullanın diyor. Turkcell uygulamasına girince de sim kart değişikliğine girip e-sim i seçince telefonunuz uyumlu değil fiziksel sim Seçeneğiyle devam edin diyor. Emin olmak adına soruyorum. Benim e sim sadece veri ağları eklemek için mi kullanılıyor. E sim yüklenince arama yapılıyor mu. Türkcell uygulaması desteklemiyor deyince işkillendim emin olmak istedim. Kullanan var mı

7 Comments
Galaxy S
E-sim için bayiye gitmek gerekmez mi? Turkcel uygulaması üzerinden yapılabiliyor mu ki?
ismetclsknn
Active Level 3
Galaxy S
Benim Apple Watch'ımda e-Sim vardı. Telefon kapalıyken e-Sim aracılığıyla konuşabiliyordum, Turkcell'e bağlıydım. Yeni aldıysanız hemen açılmayabilir, belki telefonda farklı bir sistemi vardır. Müşteri hizmetleri ile konuşursanız daha detaylı bilgi verebilirler.
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy S
Hocam olmadı bayiye gidin e sim istiyorum diyin. Size bir qr kod verecekler onu okutup bağlanabilirsiniz.
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Türkcell gidecen sana kare kod satacaklar onla yapılıyor
Not ücretli telfona format atınca
siliniyor deniliyor denemedim hic
Ve sim 2 iptal oluyor
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy S
Hocam silmeden format atma seçeneği var. Sim 2 iptal oluyor mu bilmiyorum.
0 Likes
svs48
Active Level 5
Galaxy S
Uygulamadan da indiriliyor ama dediğiniz gibi bayiden karekodlu bir e sim kartı veriyor. Kaybetmemek için güzel. Daha güvenli olduğu da söyleniyor. Yani e-sim sisteminin. Geçeceğim fırsat bulunca. Bankalar sim kart değişikliği uğraştırıyor. Oradan üşengeçlik var. Bir de kullanıp bağlantı problemi yaşayan oluyor mu. Bir ara 1 hafta telefonlar açılmamıştı
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Cekim normal sim cekimi gibi oluyor