cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 Adaptör ve kablo

(Topic created on: 02-07-2025 02:50 PM)
258 Views
mustiii16
Active Level 3
Options
Galaxy S

S24 cihazı için uyumlu bir adaptör ve kablo önerisi rica ediyorum. Mevcut adaptörüm iPhone marka, sarj kablom ise Samsung orijinal kutusundan çıkan fakat kedimin hasar vermesi nedeniyle yenilenmesi gerekiyor. Alternatif önerilere açığım.

13 Comments
Galaxy S
Samsung un 3 lu ürününü kullanıyorum aşırı memnunum. Tek adaptör ile hem pc hem telefon hemde 3. Bir cihazi şarj ediyorum. Her cihaza uygun güç çıkışı mevcut. Farklı markalar daha uygun ama sonuçta cihazın orijinal şarj aleti bu hocam. 3in1 trio diye geçiyor.
0 Likes
mustiii16
Active Level 3
Galaxy S
Teşekkür ederim hocam
0 Likes
stuihers
Active Level 1
Galaxy S
Spigen 45 watt şarj aleti ve kablosu beraber geliyor fiyat olarakta uygun aktif kullanıyorum memnunum.
mustiii16
Active Level 3
Galaxy S
Farklı bir marka olması cihaza herhangi bir zarar verir mi, Apple adaptörü bile çekinerek kullanıyorum
0 Likes
Galaxy S
Verir diyemeyiz ama bazen üreticiler arıza durumunda vidi vidi yapiyor bu olaya. Orijinal sertifikalı urun kullanın başınız ağrımasın derim.
0 Likes
stuihers
Active Level 1
Galaxy S
Bunlar lisanslı ürünler Samsung PPS 2.0 Super Hızlı Şarj Desteği mevcut biliyorsun yan sanayi ürünler olsa isimlerini dahi kullanamıyorlar ben yıllardan beri orijinal Apple ve samsung başlıkları kullanmayacağım yerde Anker spigen tarzı bilindik markaları kullanıyorum. Öneririm Tek başlık çoklu cihaz kullanımlar içinde uygun.😊

0 Likes
mustiii16
Active Level 3
Galaxy S
Garantilik bir durum olursa farklı marka adaptör ve kablo kullandığımızdan dolayı başımız ağrır mı acaba
0 Likes
stuihers
Active Level 1
Galaxy S
Ben sorun olacağını düşünmüyorum sonuçta Samsung şirketinin ürünlerine özel çalışıp onların teknolojisine sahip ürünler çıkarıyorlar ki sen biraz detaycısın bu güzel birşey fakat başınada spigen veya anker tarzı bir adaptörler sorun gelmesi,orijinal adaptörle gelmesiyle aynı olasılık😅🤣
0 Likes
Yavuz_S23
Expert Level 3
Galaxy S
Samsung veya PPS desteği olan spigen ve anker markaları iyidir.
0 Likes