cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23ultra

(Topic created on: Saturday)
25 Views
babibabab
Active Level 3
Options
Galaxy S

Merhaba arkadaşlar cihazım s23 ultra en son guvenlik güncellemesinden sonra pil tüketimi aşırı derecede artış oldu sizde de aynı sorun var mi 

8 Comments
Sanalad
Active Level 6
Galaxy S
Telefonum S23 bende aynı sorunu yaşıyorum. S23 serilerinde bir sıkıntı var herhalde.
babibabab
Active Level 3
Galaxy S
Şimdiye kadar sıkıntı olmamıştı en son güncelleme yi yapınca 5 dk içerisinde %8 sarj yemeye başladı anormal bir durum hardreset yaptım pil uygulamasın daki optimize yi kapattık tan sonra bir nebze düzeldi
babibabab
Active Level 3
Galaxy S
Tüm ayarları minimuma aldım sıfırlama yaptım olmadı bakalım diğer guncelleme nasil olacak içine ettiler
Halil_97
Active Level 7
Galaxy S
S23 ultra kullaniyorum bende pil tuketiminde son guncellemeden beri bir kötüleşme hissettim. Umarım UI 7 ile bu sorun çözülür.
babibabab
Active Level 3
Galaxy S
İnşallah düzelir çöp olsun istemiyorum telefonu resetledim cihazı pil korumasını kapattım biraz iyileşme oldu istersen sende dene
0 Likes
Kazikate
Active Level 6
Galaxy S
Ben kullanıyorum ama forumdakilerin tam tersi daha iyi performans alıyorum. Bende anlamadım.
babibabab
Active Level 3
Galaxy S
5 dk içerisinde %8 eridi sarj araştırdım yabancı sitelerde de aynı durumlar var pil korumasını kapattım sarj ettim toparlamaya baslasi gibi
0 Likes
Kazikate
Active Level 6
Galaxy S
Benimkinde gariplik var ama iyi bir gariplik😂
0 Likes